Shoutbox | Zoeken (tijdelijk uitgeschakeld)
Ongelezen bericht Geplaatst op 23 feb 2016 20:59 
 
Hardtraxx Veteran
Avatar gebruiker

Mars Nederland haalt met een wereldwijde actie repen terug uit de winkels en snoepautomaten. In een reep in Duitsland zijn stukjes plastic aangetroffen.
Niet alleen Marsrepen maar ook Snickers, Milky Way Mini, Celebrations en Mini Mix worden teruggeroepen. De terugroepactie van de snoepjesfabriek is uitgebreid naar 55 landen.


Alle chocoladeproducten met houdbaarheidsdata tussen 19 juni 2016 en 8 januari 2017 worden teruggehaald. Consumenten kunnen hun product voor 31 maart kosteloos terugsturen naar Mars.

Fabriek
De producten zijn allemaal afkomstig uit de fabriek in Veghel. Het aantal repen in Nederland is volgens een woordvoerder nog niet bekend.

Het is de eerste keer dat Mars in Nederland een product uit eigen fabriek terughaalt. De fabrikant werkt nauw samen met de NVWA en de retailers om de repen van de betreffende productiedata zo snel en volledig mogelijk uit de handelsketen te halen.

Op de site van Mars, die druk bezocht wordt en daarom soms offline is, kunnen mensen meer informatie vinden over de actie. Daar staat onder meer welke repen met welke houdbaarheidsdata precies onder de terugroepregeling vallen.

Door: ANP

http://www.nu.nl/eten-en-drinken/421930 ... y-way.html
Ongelezen bericht Geplaatst op 23 feb 2016 22:38 
 

Duur grapje zo'n recall
Ongelezen bericht Geplaatst op 21 mrt 2016 15:47 
 
Donateur
Avatar gebruiker

Er worden 'de laatste tijd' wel bijzonder veel producten teruggeroepen, niet enkel voedingsproducten.

Kijk ook eens naar alle terugroepacties in de auto industrie.

Wat zal daar de oorzaak van zijn?
Ongelezen bericht Geplaatst op 21 mrt 2016 16:39 
 
Hardtraxx Veteran
Avatar gebruiker

Knaken productie
Forumoverzicht » Off-topic » Actueel