Shoutbox | Zoeken (tijdelijk uitgeschakeld)
Ongelezen bericht Geplaatst op 27 dec 2008 13:44 
 
Hardtraxx Veteran
Avatar gebruiker

03 Met de jaarwisseling staan jullie met Noisecontrollers voor het evenement Qountdown geboekt! Wat betekent dit optreden voor jullie en wat hebben jullie voor de bezoekers in petto?

Noisecontrollers: We zullen op Qountdown iets totaal anders gaan doen dan men normaal van ons verwacht. Waarom en wat blijft nog even een verassing. We hebben ook ontzettend goede herinneringen aan de Heineken Music Hall waar het evenement plaats zal vinden vanwege het optreden op QrimeTime vorig jaar. We hebben er in ieder geval onwijs veel zin in!

Bron: Q-dance.nl

Gokje: Het introduceren van de hardere stijl! :clap:

06 Kunnen jullie wat meer vertellen over jullie nieuwe release?

Het nieuwe Noisecontrollers vinyl is net klaar. Hier staat onder andere 'Sanctus' op. Dit is een behoorlijk stevige track. Ook de track 'The Yellow Minute' zal op deze plaat verschijnen die ook vrij hard gaat. We merken dat we met onze melodieën het afgelopen jaar ver hebben kunnen gaan. Op dit moment zijn we wel op zoek zijn naar een nieuwe sound. Dit wil echter niet zeggen dat we de melodieën, die de huidige Hardstyle zo kenmerken, vaarwel zeggen. De derde track op de plaat is genaamd 'Revolution is Here'. Deze track is ook vrij stevig te noemen maar bevat wel veel melodie. Tot slot hebben we nog 'Attack Again'. Dit is een remix van een oude Trance klapper uit 1994. Bas zou op feesten liefst het origineel draaien maar helaas is deze track nou niet echt geschikt voor een Hardstyle-set. Aan het werk dus en met 'Attack Again' gaat dat helemaal goed komen!

NIEUWE NC VINYL!! :thumbsup:
Ongelezen bericht Geplaatst op 27 dec 2008 13:55 
 
Hardtraxxer

Deze vinyl wordt de :bomb: :clap:

hoop dat dese snel uitkomt,!
Ongelezen bericht Geplaatst op 27 dec 2008 15:17 
 
Hardtraxx Veteran

Ik vind hun nieuwe stijl egt geweldig ! Interview is zo lekker e, benieuwd naar die andere platen ! :drool:


Time for some changing in 2009 :worship:
Ongelezen bericht Geplaatst op 27 dec 2008 21:18 
 
Hardtraxx Veteran
Avatar gebruiker

Nog harder.. Wordt onder hand wel erg hardcore achtig met sommige hardstyle nummers
Forumoverzicht » Algemeen » Algemeen