Shoutbox | Zoeken (tijdelijk uitgeschakeld)
Ongelezen bericht Geplaatst op 24 jul 2008 12:35 
 
Hardtraxxer
Avatar gebruiker

Afbeelding

The Qontinent
Op 9 augustus zal in het Belgische recreatieterrein Puyenbroeck een nieuw festival het levenslicht zien dat liefhebbers van harde dance als muziek in de oren zal klinken. The Qontinent is een evenement uit de koker van Q-dance dat na Defqon.1 Festival (Nederland) en Q-BASE (Duitsland) zijn pijlen richt op de Belgische markt.

Met de komst van The Qontinent krijgt België dit jaar eindelijk haar dik verdiende eigen festival op het gebied van de betere beukstijlen. Harde dancestijlen – in de breedste zin van het woord – zijn momenteel ook in België toonaangevend met een nog altijd groeiend leger fanaten. Geïmporteerde stromingen als hardstyle en hardcore gedijen al geruime tijd uitstekend in het Belgische dancelandschap.

België heeft sinds vele jaren echter een belangrijke vinger in de pap als het om de hardere elektronische muziekvarianten gaat. De Belgium Beats en Tek-stijlen hebben een enorme ontwikkeling doorgemaakt en enkele grote artiesten van eigen bodem opgeleverd. Mannen als Coone en Ghost halen hun boekingen tegenwoordig niet alleen maar uit de Benelux en draaien regelmatig in het verre buitenland.

Hoewel The Qontinent een festival is dat grotendeels is afgestemd op de Belgische markt, zal het feest een behoorlijke aantrekkingskracht uitoefenen op de omringende landen. Het evenement is vanuit alle richtingen relatief snel te bereiken en de organisatie hoopt dan ook veel bezoekers uit Nederland en Frankrijk te kunnen verwelkomen. Maar ook de relatief lagere kosten voor een dancefestival maken The Qontinent een zeer interessante uitgaansbestemming.

Schitterend eiland
The Qontinent doet zijn naam in alle opzichten eer aan, omdat het festival plaats zal vinden op een heus eiland. Het recreatiegebied Puyenbroeck vormt het oogverblindende decor voor deze harde gathering en geldt als één van de mooiste stukken natuurschoon van België. Deze onder de rook van Gent gelegen locatie valt onder bestuur van de gemeente Wachtebeke en heeft alle voorzieningen in zich om The Qontinent tot een knallend succes te maken.
De uitstekende infrastructuur, bereikbaarheid en parkeervoorzieningen maken Puyenbroeck tot de ideale festivalstek. Maar vooral de weelderige vegetatie, rustieke waterpartijen en Engelse landschapsarchitectuur maken dat feesten in de buitenlucht zelden zo aantrekkelijk is geweest

Datum: Zaterdag 9 augustus 2008
Locatie: Recreatiegebied Puyenbroeck
Tijd: 12:00 - 00:00
Prijs: €27,00
Kaarten: Kaarten zijn vanaf 21 mei te koop via: Ticketonline.nl en in Belgie bij: Free Record Shop, FNAC,Brooklyn en Toff Music.
Ongelezen bericht Geplaatst op 24 jul 2008 12:53 
 
Hardtraxx Newbie

Ik ben er naar alle waarschijnlijkheid ! :cool:

Wordt me 2e feestje in België dit jaar :P
Forumoverzicht » Algemeen » Feesten