Om in te gaan op je vraag van de houdbaarheid van producten om te bbq'en weet ik wel iets, maar dat is weer redelijk wat bagage.
Mogelijkheid 1 (als je handig bent en veel bagage kan meenemen): Neem een 12 Volt batterij mee (liefst zo hoog mogelijke Ah), wat draadjes met krokodillenklemmen en een koelbox die je in het aanstekercontact van je auto kan steken (soort van kleine koelkast), en steek hier alles maar in wat je nodig hebt. Op de camping sluit je dan die koelbox aan de batterij.
Gebruik geen autobatterij want volgens mij help je die alleen maar naar de kl@#% (te lage belasting).
Mogelijkheid 2: Als je aan droog ijs kan geraken
Steek dit dan in je koelbox, steek alle etenswaren in je koelbox, als je dan op de camping komt, pak je wat droog ijs (met een lashandschoen, of je bent je vel kwijt), en steek dit in een 2e koelbox. Giet er water bij en steek je flesjes onderaan en dan je (bevroren) eten er bovenop. Doe dit wel lang genoeg voordat je gaat bbq'en of je vlees is nog bevroren als je eenmaal wilt beginnen! Dat is dan je koelkast voor de komende avond