Shoutbox | Zoeken (tijdelijk uitgeschakeld)
Ongelezen bericht Geplaatst op 11 mrt 2015 14:07 
 
Hardtraxx Veteran

Hallo,

Toch maar eens een topic aanmaken voor mijn radiostation! Sinds 8 december 2008 houden we het al vol om 24/7 in de lucht te zijn met Hardstyle muziek. Het begon eerst met gehuurde servers en een krakkemikkig pc'tje waar ik live uit mee kon zenden vanuit huis. Inmiddels is dat pc'tje naar een fatsoenlijke server omgetoverd zodat nu ik vanuit huis stream vanuit de eigen internet verbinding. :)

Graag blijf ik hier mee doorgaan en kwam laatst weer een aantal topics tegen zoals 'The RazorFM Show' wat me aan het denken heeft gezet om hier weer wat meer mee bezig te gaan. Dat wil zeggen dat ik op zoek ben naar dj's die graag een setje in elkaar mixen en op willen sturen naar mij. Bij voldoende setjes kan ik een line-up maken en dit onder de noemer 'The RazorFM Show' wegzetten op RazorFM. De setjes kunnen gemaild worden naar [email protected] Dus DJ's die graag in the picture willen stuur je setje op naar ons! ^^
Hardstyle / Hardcore setjes toegestaan.

Ook ben ik opzoek naar partners die leuke namen kunnen strikken voor RazorFM. We hebben in het verleden wel wat leuke namen gehad zoals: Kodex, Hardstyle Mafia, A-Wak, D-Mind, Hyperdrive en nog wat andere. Dus ken jij een DJ en wil je me helpen om zijn setje op RazorFM te krijgen? Stuur me een bericht via PM of E-mail en we kunnen dan kijken wat ik voor je kan doen.

RazorFM is via de website: http://razorfm.nl te luisteren of via de App van Hardstyle United!

Links:
Website: http://razorfm.nl
App Iphone: https://itunes.apple.com/us/app/hardstyle-united/id958968104?l=nl&ls=1&mt=8
App Android:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.andromo.dev47209.app128843
Forumoverzicht » Algemeen » Radio & Radio Shows