19 april 2014: Hardshock Festival – Early Bird start 7 december

De 3de editie van het groeiende Hardshock Festival gaat in 2014 op 19 april plaatsvinden. Met een zeer diverse programmering verdeeld over maar liefst vijf area’s waar muziekstijlen als Hardcore, Frenchcore, Industrial, Terror en Early Hardcore groots geprogrammeerd worden, is Hardshock hét Hardcore festival wat zich richt op de echte liefhebbers binnen deze scene. Voor iedereen die de afgelopen twee jaar Hardshock Festival bezocht heeft weet wat ze te wachten staat: 12 uur lang keihard beuken op de muziek van internationale helden op een van de mooiste locaties die Nederland rijk is, de Wijthmenerplas in Zwolle.

High Energy Events wil met deze 3de editie een nog groter muzikaal onderscheidt maken door zich volledig te focussen op de hardste stijlen. Zo gaat onder andere de RAW Hardstyle area vervangen worden door een dikke Drum’n Bass/Crossbreed area. Met deze wijziging is Hardshock Festival in 2014 echt een 100% hardcore festival en luistert het naar de wensen van de bezoekers. Daarnaast beloofd de line-up dit jaar nóg dikker te worden dan voorgaande jaren.

Zet Hardshock Festival 19 april 2014 vast in je agenda en spread the word! Wil je weten hoe het er afgelopen jaar aan toeging op de Wijthmenerplas? Check hier de aftermovie van Hardshock Festival 2013.
YouTube Preview Image

Early Bird Ticketverkoop
Early Bird tickets voor Hardshock Festival zijn vanaf 07 december 00:00 voor slechts €29,50 ex. fee te koop op www.hardshockfestival.com of bij een van de 450 Primera winkels. Let op! Er zijn maar een beperkt aantal Early Bird tickets beschikbaar. De minimumleeftijd voor Hardshock Festival 2014 is 16 jaar. Houdt de website van Hardshock Festival in de gaten, volg ons op Facebook en Twitter en blijf op de hoogte over het laatste nieuws.

Hardshock Festival
19 april 2014
Wijthmenerplas – Zwolle
www.hardshockfestival.comVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 26-11-2013 om 19:43 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook