2004 Back on the Floor: The Legends of Wuustwezel

Denken jullie ook nog vaak terug aan die goede oude tijd? Missen jullie die speciale vibe nog wel eens? Of krijgen jullie ook weer de kriebels als jullie enkele klassiekers voorbij horen komen zoals: Big Orgus, Tranceballers, Speed Talking en I Feel Like Dancing?

Discotheek Stuivezand zorgt ervoor dat jullie nog een keer terug in de tijd kunnen gaan. Op zaterdag 20 oktober zullen “The legends of Wuustwezel” Het o zo geweldige gevoel nog eens terughalen!

2004 Back on the floor
Voor wie nog eens als vanouds wil genieten, van de geweldige oude sfeer, moet bij dit event aanwezig zijn. Voor wie er destijds niet bij is geweest, maar in is voor een feestje met ouderwets beuken op een ultieme mix van platen die de afgelopen 12 jaar velen hebben doen bewegen, is dit feest eveneens een must.

Het ultieme recept voor deze unieke sfeer kan je maar op 1 manier krijgen. Hiervoor heeft men de grondleggers van de meest legendarische club uit België, Bjorno en Dark-e de taak gegeven om met z`n 2-en de gehele avond plaats te nemen achter de decks. Net als vanouds.

Back to the days where it all begun.

De ultieme mix voor een avondje gek doen op de zogenaamde Belgische beats van toen. Vanaf 22.00 uur tot in de vroege uurtjes zullen deze heren alle klassiekers van A tot Z draaien. Dit is een avond waarvan je geen minuut mag missen.

Tickets
Houd er rekening mee dat er geen voorverkoop is. De entree is 8 Euro en VOL=VOL. Op tijd erbij zijn is dus de boodschap oftewel: BE ON TIME IF YOU HATE A LINE !

Parkeren
Discotheek Stuivezand is goed bereikbaar en heeft een grote parking waar u gemakkelijk kunt parkeren

Voor overige informatie kunt u terecht op de volgende website : www.Stuivezand.nl

Jullie worden verwacht op zaterdag 20 Oktober in Discotheek Stuivezand te Zundert voor 2004 Back on the floor -
The legends of Wuustwezel !Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 13-08-2012 om 22:43 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook