2011 – Showteks ‘Dirty Hard’ Ride

Sinds ze vorig jaar de DJ Mag Top 100 binnenstormden, kan niemand er meer om heen: Showtek is hard bezig de wereld te veroveren. Hun ster was al rijzende, met twee artiestenalbums op zak, een fenomenale FTS tour, diverse binnengesleepte awards en een ontelbaar aantal optredens over de hele wereld, maar 2011 bracht Showtek echt tot ongekende hoogten. Als blijk van waardering voor hen nimmer aflatende steun en support produceerden de heren een speciale track, opgedragen aan hun fans. ‘Dirty Hard’ kan gratis gedownload worden via www.facebook.com/showtekofficial.

Met een uitverkochte FTS show in de O2 Academy in Engeland vers in hun geheugen, trapten de Eindhovense broers Sjoerd en Wouter Janssen dit jaar af als mede-headliners op Deadmau5’ Mau5querade in Canada. Hun unieke en universele zaal rockte het publiek, waarvan velen nog nooit eerder kennis hadden gemaakt met deze hardere variant van dance muziek: het dak ging eraf. Als ware internationaal gewaardeerde act moest Showtek helaas ook een aantal festivalaanvragen afwijzen. Vooral ‘nee’ zeggen tegen hun oude liefde ‘Defqon.1 Festival’ was een onmiskenbaar moeilijke keuze: Electronic Daisy Carnival in Las Vegas werd op dezelfde datum gehouden. Maar verwijten kan niemand hen iets: meer dan 230.000 mensen waren op dit wereldberoemde event aanwezig en velen van hen aanschouwden hoe de Eindhovenaren tijdens hun afsluitende set zowel letterlijk als figuurlijk een zandstorm veroorzaakten.

Billboard, het meest toonaangevende publicatieblad ter wereld, waardeerde Showteks set als een van de hoogtepunten van EDC, te midden van namen als Tiësto, David Guetta en Swedish House Mafia. Ze stonden op de juni/juli cover van het beroemde EDM Magazine, waarmee hun bekendheid in de Verenigde Staten nog verder vergroot werd. Gelukkig hoeft bakermat Nederland niet lang te wachten om de helden weer in haar midden te hebben: ze hosten hun eigen ‘Showtek Presents Dutch Master Works’ stage op Dance Valley en staan op de Main Stage van Q-BASE, waarmee Showtek en Q-dance voor het eerst sinds drie jaar weer bij elkaar worden gebracht.

Het tweede gedeelte van 2011 gaat mogelijk nog heftiger worden: een optreden op Full on Ferry in Ibiza, private jet weekend trips, bizarre optredens over de hele wereld en nog veel meer. Het zal dan ook niet als een verrassing komen als de energie achter Showtek hen nog verder in de EDM spotlight gaat lanceren.
Degenen die Showtek een warm hart toedragen, kunnen hun support tonen door op hen te stemmen tijdens de jaarlijkse DJ Mag Top 100 poll.

www.showtek.nl
www.facebook.com/showtekofficial
www.twitter.com/showtekmusic
www.youtube.com/showteknlVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 01-08-2011 om 13:37 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

Reageren

Een reactie plaatsen bij dit bericht is niet meer mogelijk.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook