2Dangerous Show Episode 43

Na 5 drukke weken met het Scantraxx team is het nu weer tijd voor de ‘normale’ 2Dangerous Shows. En deze week zijn er weer 2! De donderdag is uiteraard voor de regulier Hardstyle uitzending en vrijdag is het weer tijd voor de maandelijkse Harcore Editie.

Donderdag 5 april
In real life beter bekend als Wouter Haarhuis en Bas Claassen, 2 jonge gasten met een grote passie voor Hardstyle. Voordat ze samen gingen als duo hadden ze al een geschiedenis met de Hardstyle van vroeger. Ze voelde zich enorm aangetrokken tot deze stijl met zijn ramende kicks, catchy vocalen en schreeuwende melodieën. Ze begonnen beide apart met produceren en leerde elkaar kennen via produceer forums.

In 2008 vormde ze samen een team, met een release op Spoontech records, the Warning EP, tot gevolg. Kort daarna leerde ze DJ Thera kennen, welke hen kort na de release vroeg of zij wilde tekenen bij zijn label Theracords, ze twijfelde niet en sloten zich aan.

The 2Dangerous Crew ontvangt deze week Prefix & Density

Vrijdag 6 april
Mike Strijbos is zijn echte naam, begonnen in 2007 als duo en vanaf 2011 solo, hij heeft diverse grote Harcore slammers op zijn naam staan. Getekend bij het Derailed Traxx Black label geeft hij de garantie het dak in brand te zetten. The 2Dangerous Crew verwelkomt: System:Overload!! Maar hij komt niet alleen, zijn vriend Bjorn Peijen a.k.a. DJ Trypsin zal zich bij hem voegen in de de studio!
Mis het niet! Tune aankomende donderdag 5 april in voor Prefix & Density op Fear.FM Harder van 21.00 tot 00.00 (GMT +1) en vrijdag 6 april voor Trypsin en System:Overload op Fear.FM Hardest 21.00 tot 00.00 (GMT +1)

Op de hoogte blijven van al het 2Dangerous nieuws? Ga dan naar de website site of volg/like 2Dangerous op jou favoriete social media:
www.2dangerous.com
www.2dangerous.com/twitter
www.2dangerous.com/facebook
www.2dangerous.com/soundcloudVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 04-04-2012 om 14:15 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook