2Dangerous Show Episode 44

Vorige keer had de 2Dangerous Crew Prefix and Density op bezoek en deze week is het tijd voor nog een duo, en wat voor een. Ze zullen niet alleen komen, ze nemen een aantal artiesten/vrienden mee van hun label Hardcopy!

Donderdag 12 april
Allebei deze mannen begonnen samen met producen na de middelbare school in de vroege jaren 90. Naast optredens in verschillende clubs en grote feesten zoals Qlimax, Hardbass en Sensation Black, zijn ze bekend in landen over de hele wereld. Door de jaren heen hebben ze veel verschillende projecten in verschillende stijlen gereleased. In 2001 bundelden zij hun krachten met Charly Lownoise. De eerste producties zoals: Drop Out en Blue Horizon werden echte early hardstyle hits. Na optredens op een aantal Q-Dance feesten werden zij gevraagd tracks te produceren voor het welbekende Q-Dance label. Hits zoals 100 procent, here’s Johnny en Down Low worden nog steeds gedraaid door dj’s over de hele wereld. Daarnaast hebben zij ook een aantal remixes gemaakt voor Brooklyn Bounce, DHHD en anderen.
The 2Dangerous Crew heeft het natuurlijk over Deepack!!
Ze zullen niet alleen komen, wie ze meenemen is ook voor The 2Dangerous Show een verassing, een ding is zeker het wordt een klapper van een avond dus mis het niet!

Donderdag 12 april: Deepack en hun Hardcopy vrienden op Fear.FM Harder van 21.00 tot 00.00 (GMT +1)

Op de hoogte blijven van al het 2Dangerous nieuws? Ga dan naar onze website site of volg/like ons op jou favoriete social media
www.2dangerous.com
www.2dangerous.com/twitter
www.2dangerous.com/facebook
www.2dangerous.com/soundcloud

 Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 11-04-2012 om 14:54 door G1LL | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook