2Dangerous Show Hardcore Editie (4 mei 2012)

Deze week is het tijd voor de eerste HARDCORE Editie van de maand mei en The 2Dangerous Crew heeft een speciale uitzending in petto.

“Mister Hardcore sinds ‘74” DJ J.D.A. a.k.a. Leon Hoeks, starte in 1993 zijn DJ-carriere! In 1996 sloot hij zich aan bij de beruchte Shadowlands Forces en begon met producen voor Shadowlands Records, zowel als solo-producer, evenals lid van de beroemde Shadowlands Terrorists en heeft diverse hits op zijn naam staan welke elke Hardcore-junk kent zoals; ‘’Voel je die Bass’’, ‘’Shadowlands Anthem’’ en ‘’Real Hardcore en anders niets!’’

Naast het zijn van een succesvol producer is DJ J.D.A. international geroemd vanwege zijn dj-skills. Door zijn harde track selectie en zijn ‘’Party Kickin Time’’ houding heeft hij op alle grote feesten gestaan, van Nederland tot Italie en van Spanje tot de V.S.. Met meer dan 1000 optredens op zijn CV, is J.D.A. een icoon in de hardcore scene.

The 2Dangerous Crew is erg blij om deze icoon DJ J.D.A. te verwelkomen in hun studio.

Een echte Hardcore fan mag deze 2Dangerous show niet missen! Vrijdag 04/05/2012 Fear.FM Hardest stream van 21.00 tot 00.00 (GMT +1)

Op de hoogte blijven van al het 2Dangerous nieuws? Ga dan naar de website of volg/like 2Dangerous op jou favoriete social media
www.2dangerous.com
www.2dangerous.com/twitter
www.2dangerous.com/facebook
www.2dangerous.com/soundcloudVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 03-05-2012 om 19:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook