2e editie van Extreme Mansion in Club Bollee

Op zaterdag 1 december 2012 zal club Bollee voor de tweede keer het decor zijn van Extreme Mansion. Het team van Dance Villa Entertainment is alweer weken bezig met de voorbereiding van het nieuwe hardstyle concept.

De organisatie van Extreme Mansion heeft de afgelopen editie menig partyganger doen verbazen, dus wees slim en bestel je tickets op tijd want dit belooft een thriller van een editie te worden!

Ook dit keer hebben ze weer drie headliners naar Rhenen weten te trekken: Ran-d, E-force en Audiofreq.
Ran-d, oftewel Randy Wieland, is een van de talenten in de hardstyle scene. Hij draait al hardstyle sinds de geboorte van het genre. Hij heeft de harde sound door zijn aderen stromen en is een vertegenwoordiger van de darker style! Na enkele jaren produceren kreeg hij zijn eerste release het label Special Records, “D-Pression”. Samen met MC Rems scoorde hij enige tijd later een grote release op het Italiaanse label Droppin Beats “Bomb this place”. Hij heeft inmiddels een geheel eigen sound die een donkere sfeer uitademt. Ook staat hij inmiddels op plaats 88 in de DJ MAG TOP 100. Dance Villa Entertainment is dus trots om hem als DJ in Rhenen te mogen ontvangen.

De line-up wordt aangevuld door en resident dj’s Shockwave en de dj Kevin Kaos, naast deze mannen zal de avond gehost worden door MC Rudis.

Line-up:
Ran-D
E-Force
AudioFreq
Kevin Kaos
Shockwave
Hosted by MC Rudis

De voorverkoop is alweer in volle gang. Bestel je tickets dus snel voor deze editie! Kaarten zijn verkrijgbaar via het bekende voorverkoopadres Restaurant Cunera te Rhenen of online via www.dancevilla.nl, www.bollee.nl of direct via deze link.

Het zal zeker weer een knallende editie worden. Hopelijk ziet de organisatie jullie Zaterdag 1 december in Club bollee bij weer een nieuwe editie van Extreme Mansion! Om volledig op de hoogte te blijven over de laatste, nieuwtjes, winacties en tickets: volg dan Facebook & Twitter.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 25-10-2012 om 19:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (3)

Plaats reactie
Rampestamper 25-10-2012 @ 22:29:23

Was leuk de vorige keer, alleen al heel vroeg afgelopen helaas!!

Rampestamper 25-10-2012 @ 22:30:03

Was leuk de vorige keer! Alleen al vroeg afgelopen helaas..

San Marco 25-10-2012 @ 23:16:22

Volgens mij was het leuk maar vroeg afgelopen.

Leuk… Leuk?…

HET WAS GEWELDIG!!! :D

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook