31 Januari WEARE1: Brennan Heart, gratis entree

Na vier geweldige edities gehad te hebben in 2013, gaat WR1 gewoon keihard verder in 2014 om het concept nog groter en nog beter te maken. Vanaf volgende maand zal er een maandelijkse WR1 podcast te horen zijn via Revulsion FM.

Na grote namen zoals Frequencerz, Crypsis en Titan in de vorige editie van WR1 is het nu tijd voor een andere grootheid uit de hardstyle scene. Op vrijdag 31 januari in Club Cell in Almere, presenteerd WR1 met trots dat niemand minder dan Brennan Heart het podium komt afbreken. Een week nadat Brennan Heart zijn eigen X-Qlusive heeft gehad in het Heineken Musical Hall.

Naast Brennan Heart zal er ook nog een ander oude bekende op het podium staan. Op 31 December 2009 op het oudejaars feest, Qountdown kreegt ze de aller eerste Q-Dance Award uitgereikt voor ”Hottest Hardstyle Chick” en dat was niemand minder dan Dailucia.

Ook zullen Proto Bytez deze editie ook weer van de party zijn. In 2012 hadden Patrick Visser en Jorick van Rijs de DJ-Contest gewonnen van Beat the Bridge en mochten daarmee het feest openen en in 2013 zaten ze ook nog eens bij de beste 5 van de DJ-Contest voor Qapital, dus dat de jongens van Proto Bytez talent hebben dat is een ding wat zeker is.

Om alle party gangers ook nog eens tegemoet te komen na een dure december maand, en Club Cell graag wilt dat iedereen weer optimaal komt genieten van het WR1 gevoel, heeft de organisatie een eenmalige actie voor iedereen in gedachten en zal deze editie van GRATIS ENTRÉE voorzien zijn.

Kijk hier voor de volledige Line Up:
Brennan Heart
Dailucia
Proto bytez
Deazel
Decay
Hosted by MC I See & MC Telleman

Om alvast een goede indruk te krijgen hoe het op WR1 eraan toe gaat is hier de Official Aftermovie van de vorige editie van WEARE1 de XL editie van 20-12-13
YouTube Preview Image

Voor meer info ga naar facebook.com/WeAre1Official of ga naar www.clubcell.nl.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 19-01-2014 om 22:38 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook