7th Sunday Festival 2010: Eerste informatie

De eerste editie van 7th Sunday Festival brak vorig jaar alle records, op een nieuw zonovergoten festivalterrein. Met de dikke line-up, het mooie weer en het indrukwekkende festivalterrein kon dit natuurlijk niet uit blijven.

Maar records zijn er om verbroken te worden; dit jaar op 23 mei zal er voor het grote publiek nog veel meer te beleven zijn! Met de artiesten die reeds bevestigd zijn is de line-up nu al grootser dan vorig jaar! Meer dan 100 Internationale en nationale top artiesten zullen die dag afreizen naar festivalterrein de Roost in Erp-Veghel.

Service blijft belangrijk
Festivalterrein De Roost is bij uitstek de perfecte locatie voor dit mooie festival, dat is vorig jaar wel gebleken. Met enkele verbeterpunten wordt 7th Sunday aankomend jaar naar een nog hoger niveau getild. Het verkeersplan is herzien door verschillende instanties zodat een goede verkeersstroom gegarandeerd is.Toiletten zijn voortaan gratis, wachtrijen worden geminimaliseerd en men kan eten en drinken met een en dezelfde consumptiebon. En dat is nog niet alles! Dit jaar zal er een extra VIP deck aanwezig zijn in de Hard Nature area op het festival. Service voor de festivalbezoeker staat bij Par-T Events bovenaan !

De beleving 7th sunday, nóg intenser
Elk jaar wordt van alles bedacht om een nog mooier en completer festival neer te zetten, zodat de bezoeker niets te kort komt. Een grote diversiteit aan muziekstijlen, podia met een bomvolle programmering zullen er voor zorgen dat de beleving nog intenser zal zijn. Alle vertrouwde area’s zijn ook dit jaar weer aanwezig zoals: Hard Nature, Fascinate, Reboot, en Chille met Nille worden dit jaar flink uitgebreid! De nieuwe area’s die hier nog aan worden toegevoegd zullen later volgen.

Extra voordeel voor de early birds?
Weet je zeker dat je ook deze editie van 7th Sunday niet wil missen? De snelle beslissers kunnen dit jaar profiteren van extra voordeel! Er zijn vanaf nu een beperkt aantal early bird tickets exclusief online beschikbaar waarbij het ticket automatisch omgezet wordt naar een VIP ticket. Dat levert je dus direct een voordeel van €15,- op! Dit is niet alles. Ze geven je ook de mogelijkheid om een van de exclusieve combi VIP tickets te kopen voor 7th Sunday en Harmony of Hardcore! Denk er om, ook al is er een extra VIP deck zorg dat je erop tijd bij bent!

Tickets ook dit jaar via Timoco
De voorverkoop van 7th Sunday wordt ook dit jaar weer verzorgd door Timoco. Online verloopt dat via www.7thsunday.nl en daarnaast zijn de Timoco tickets ook verkrijgbaar via alle Belcompany winkels in Nederland. Denk er aan dat het altijd veiliger is om je kaarten via de officiële kanalen te kopen en niet via onbetrouwbare ticketaanbieders op internet.

Let op !!
Let op malafide ticketverkopers op de online markt, zij verkopen vaak valse en meestal veel te dure kaarten ! Check op www.weetwaarjekoopt.nl waar je je kaarten veilig kunt kopen en welke verkopers de markt momenteel verzieken.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 10-02-2010 om 10:01 door Khadber | Translate:

Reacties (8)

Plaats reactie
freddyadu8 10-02-2010 @ 11:11:12

Misschien dit jaar er wel heen!, is vlakbij :)

El Salvaje 10-02-2010 @ 11:42:54

Ik denk 18+?

freddyadu8 10-02-2010 @ 11:46:19

Ja volgens mij wel

WIJNUH 10-02-2010 @ 12:54:56

Met de artiesten die reeds bevestigd zijn is de line-up nu al grootser dan vorig jaar!

is ie al bekend dan?

freddyadu8 10-02-2010 @ 12:56:39

Nee line-up nog niet bekend. gaat nog wel even duren denk ik

Simizle 10-02-2010 @ 12:58:19

Ben hier zeker bij! Ligt gewoon in m’n achtertuin :P
Vorig jaar was tof! Heerlijke zon (soms zelfs TE warm) en de sfeer was fantastisch!

Eline 10-02-2010 @ 17:28:33

Ik snap niks van die Early bird tickets! Normaal gesproken zijn Early bird tickets toch altijd goedkoper dan ‘normale’ tickets? Nu is een Early bird ticket € 40,- terwijl vorig jaar een ‘normaal’ ticket, € 35,-was.. Snapt iemand anders hoe dit in elkaar steekt?

Maximize 10-02-2010 @ 18:39:39

Misschien ook wel even kijken of we hier heen kunnen! Helemaal niet ver iig! :D

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook