7th Sunday Festival 2011 telt de zondagen

Nog 1 zondag tot 7th Sunday. Na lang wachten is het bijna zover, de zevende zondag dient zich aan. Een hemelse dag staat velen te wachten. Deze hele week kun je kaarten winnen op SLAM!FM. Zodat jij straks swingt in de Boemshakalak Bazaar of knalt bij het exclusieve optreden van Dee-Block & S-te-Pack. Kom erbij, je tickets liggen klaar op onze digitale toonbanken.

Deze hele week prijzenslag bij SLAM!FM
Luister deze week naar SLAM!FM want er branden vele vragen op de lippen van de SLAM!FM-DJ’S!
Beantwoord jij de vraag goed? Dan maak je kans op kaarten voor 7th Sunday Festival! Op vrijdag maken alle inzendingen tijdens Most Wanted ook nog eens kans op een Special-VIP arrangement met o.a. VIP kaarten, overnachting, limo en helikoptervlucht over het festival terrein voor jou en 3 vrienden! Tune nu in, de actie loopt tot aanstaande vrijdag 3 juni.

Exotische bazar met Boom Shakalak Soundsystem
Misschien denk je straks even verdwaald te zijn en op een exotische markt terecht te zijn gekomen. Vrees niet, je bent nog op het 7th Sunday Festival, maar dan in de nieuwe area De Bazaar. Hier draaien de reggea gasten van Boomshakalak Soundsystem de lekkerste tracks totdat de spulletjes de kraampjes uit trillen.
Boomshakalak draait vanuit een tentje, omringd door tentjes met allerlei eten en waren. Snuffel lekker rond op de Bazar, doe een dansje voor de dj booth of swing de markt over. Dat moet lukken met de eerie sounds van Boomshakalak Soundsystem, die iedereen laten weten wat er zo lekker is aan de combinatie Jamaica, Brabant en reggaebeats.

Spectaculaire live-set Dee-Block & S-te-Pack bij Hard Nature
Kun jij op tegen het allerhardste geweld van Hard Nature? Dan wil je dit niet missen: Een spectaculair optreden van Dee-Block & S-te-Pack. Een unieke live-set waarin de grenzen van hardstyle opgezocht worden. Niet te stoppen! Het is de eerste keer dat deze snoeiharde formatie, bestaande uit de combinatie van Deepack & D-Block & S-te-Fan op een outdoor festival geprogrammeerd staat. Een wereldprimeur? Wat maakt het uit, het is nu al legendarisch. De Hard Nature zal weer helemaal los gaan!

Tickets gaan snel
Jawel, de tickets gaan snel voor deze editie. Ze liggen voor je klaar op de digitale toonbank, maar ook via alle free record shops in heel Nederland. Heb je al gezien dat je via de 7th Sunday facebook pagina ook al kaarten kan bestellen? Ga naar Facebook en bestel die tickets. Als je de kaartjes liever via de website besteld kan dat natuurlijk ook op www.7thsunday.nl. Deze verschillende digitale winkels verkopen de officiële toegangskaarten. Zorg dat je ze in bezit hebt, want de tickets worden niet ongelimiteerd uitgegeven!Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 01-06-2011 om 21:36 door Jor-D | Translate:

Reacties (2)

Plaats reactie
Simizle 02-06-2011 @ 22:43:29

ZIN IN! Hopelijk wordt het net zo’n mooi weer als de jaren ervoor :)

Pimpin’ Guy 09-06-2011 @ 02:16:53

7th sunday moet niet zo ruig doen, want dee-block & s-te-pack waren vorig jaar bij intents al. dus het is geen wereldprimeur…

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook