7th Sunday Festival 2013: Parel van de Brabantse festivals start Early Bird verkoop

De koudste dagen trekken voorbij, tijd om even terug te dromen naar het bloedhete hoogtepunt van 2012. Want wat een feest was het op 7th Sunday, zeg maar gerust de parel onder de Brabantse festivals, toen 25.000 partygangers helemaal losgingen op die warme Pinksterzondag in mei. Ook dit jaar gaat 7th Sunday er weer voor; zondag 19 mei is het zover, dan barst de vijfde editie van het festival los, indrukwekkender dan ooit. Early Bird tickets gaan zaterdag 2 februari om 11 uur. in de verkoop, wees er snel bij!

Het is absoluut de gangmaker onder de Brabantse festivals. 7th Sunday is de laatste jaren uitgegroeid van een stijlvol Pinksterfestival, waar alle populaire muziekstromingen samenkomen, naar internationaal aansprekend evenement met de grootste artiesten op de podia.

Vorig jaar bereikte deze evolutie bijna letterlijk een kookpunt toen 25.000 bezoekers samenkwamen voor een zonovergoten vierde editie. Met name het nieuw toegevoegd stukje festivalterrein

”The Mountain” zorgde voor veel goeie reacties -het festivalterrein bij Veghel had nog nooit zo’n waanzinnig feest meegemaakt.

Dat moet dit jaar worden overtroffen, aldus organisator Par-T Events. Het festival zal echter niet verder groeien in aantallen maar wel in kwaliteit en service, om zo de sfeer en intimiteit die

7th Sunday zo kenmerken intact te houden. Natuurlijk blijft het evenement nog altijd trouw aan haar zeven kernkwaliteiten: Top Service, Top Sfeer, Top Line-Up, Top Decor, Top Podia, Top Licht en Geluid en Top Shows.
Oftewel, opnieuw een indrukwekkende editie zoals je dat van 7th Sunday kunt verwachten.

Early Bird verkoop
Uiteraard gaat dit vergezeld met een speciale Early Bird actie. In samenwerking met SLAM FM gaan zaterdag 2 februari om 11 uur ‘s morgens deze tickets in de verkoop. Een kaartje voor

7th Sunday kost dan slechts € 36,50 (ex fee) en is verkrijgbaar via www.7thsunday.nl of www.slamfm.nl. Dat is 7 euro korting op een regulier ticket á € 43,50 (ex fee). VIP tickets doen trouwens niet mee met deze Early Bird actie. Combi tickets voor 7th Sunday en HOH worden later voor een gereduceerde combi prijs verkocht, voor als je beide festivals absoluut niet wilt missen.

Misschien is dit wel hét Valentijnscadeau om je geliefde alvast in festivalstemming te krijgen!

Binnenkort volgt meer info rond de aankomende editie van 7th Sunday. Schrijf je in voor de nieuwsbrief, Twitter en de Facebook pagina om geen enkel nieuwtje, actie, of tweet te missen over deze editie.

7th Sunday Festival
Zondag 19 mei 2013
Festivalterrein De Roost, Veghel
www.7thsunday.nlVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 27-01-2013 om 12:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook