A² Records presenteert exclusieve label night

Zaterdag 22 oktober zal één van de hotste Hardstyle labels van het moment centraal staan. Na de release van het album ‘Unleashed’ is A² Records namelijk populairder dan ooit tevoren en organisator Supersized vond het daarom de hoogste tijd om het label te eren met een uniek event. Een avond lang zal de voltallige A² Records crew haar tracks op je afvuren en hebben zij een aantal bijzondere special guests uitgenodigd voor een onvergetelijke nacht (Raw) Hardstyle.

A² Records acts
A² Records staat onder de bezielende leiding van Alpha², die het label in 2008 oprichten. Het duo maakt al sinds het begin van de Hardstyle deel uit van de scene en heeft alle grote Hardstyle podia betreden. De gebroeders Timmerman scoorden hits met tracks als ‘Fragments’, ‘Nowhere To Hide’ en ‘Atrocious’ samen met Wildstylez.

Het duo ontdekte als labelmanagers ook Ran-D, die uitgroeide tot één van de belangrijkste huisproducers van A². Ran-D debuteerde op het label met de ‘River of Sound’ EP en groeide uit tot één van de helden van de nieuwe generatie met ‘Living For The Moment’ en natuurlijk ‘Under Attack’, welke hij samen met Adaro produceerde. Adaro is eveneens een belangrijk exponent geworden van het label. Samen met Ran-D produceerde hij ook ‘My Name Is Hardstyle’ en ‘Struggle For Existenz’, maar scoort ook solo met de ‘Unleashed’ albumtrack ‘Hit You With That Bang Shit’. Samen vormen Ran-D en Adaro ook de nieuwe Hardstyle live-act Gunz for hire, die uitgroeide tot dé revelatie van Decibel 2011 en op 22 oktober voor de tweede keer zal optreden.

Ook zal E-Force aantreden, welke het grote talent is van het label. Op het album ‘Unleashed’ waren liefst vier tracks van hem te vinden, waaronder twee samenwerkingen met Luna en de solo-tracks ‘Remote Control’ en ‘Brutality’. Tevens presenteert A² Records tijdens haar labelnight de nieuwste aanwinst The Anarchist, die de komende tijd met een aantal releases zal komen op het label.

Special guests
Naast de voltallige A² Records posse, hebben zij ook een aantal artiesten uitgenodigd die perfect bij de sound van het label passen. De Psyko Punkz sluiten prima aan bij de sound van het label en zullen daarom eveneens de decks rocken. Ook komt Wildstylez langs, die natuurlijk samen met Alpha² de beuker ‘Atrocious’ maakte en ook zal Luna zijn opwachting maken tijdens een special back to back set met E-Force. De avond zal gehost worden door MC Da Syndrome.

Complete line up
Alpha²
Ran-D
Luna & E-Force
Wildstylez
Psyko Punkz
Adaro
The Anarchist
Gunz for hire – Live
Mc Da Syndrome

Tickets voor deze exclusive A² Records label night zijn verkrijgbaar bij supersized.­nl. Voor meer informatie hou je www.a2records.nl en www.supersized.nl in de gaten.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 25-08-2011 om 14:25 door Jor-D | Translate:

Reacties (6)

Plaats reactie
nielstil 25-08-2011 @ 16:15:06

Psyko punkz die volledig aansluiten bij het label :p En in de introtekst staat dan “(raw) hardstyle”

Jorn20 25-08-2011 @ 17:45:36

psyko punks zijn ook raw

jammer dat headhunterz er niet bij is :(

RawHardstylez 25-08-2011 @ 23:05:10

hier ben ik erbij!!

wesskeej 26-08-2011 @ 16:06:41

Outland is niet meer :cry:

Snor 27-08-2011 @ 22:12:39

Wauw dit moet wel heel dik worden! Kom ik dan toch eindelijk eens in de Outland? Jammer dat het tegelijk is met Bass Academy 3, word lastig kiezen zo..

GT500eleanor 01-09-2011 @ 22:37:37

`sinds wanneer zit The anarchist bij A2?? Zeker weten een goede aanwinst.
Die gaat het maken.

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook