Aankomende vrijdag is het weer tijd voor Turning Point

Het is een tijdje geleden dat Turning Point plaats vond in Pand 3 te Deventer. De laatste keer dat Turning Point plaatsvond was 7 oktober 2011.

Aankomende vrijdag is het dan weer zover. Dan zal er weer een nieuwe editie van Turning Point plaats vinden. Terwijl op 28 januari Moon Star Events met Destination X een stap verder heeft gemaakt. Vergeten veel mensen dat Turning Point de basis was en nog steeds is voor de visie die Moon Star Events heeft om nieuw en opkomend hardstyle dj talent de kans te geven om hun kunsten aan het publiek te kunnen vertonen.

Toen Moon Star Events de artiesten voor deze editie van Turning Point informeerde dat zij op deze editie van Turning Point stonden. Waren ze het allemaal over een ding eens. Deze editie van Turning Point beloofd een rauwe en harde editie te worden. Waarbij alle dj`s er alles aan doen om alles eruit te halen. De artiesten die Moon Star Events voor deze editie heeft geselecteerd zijn, Act to React,Full Effect,Instant Frequency en D’Cepticon. Zij zullen samen Pand 3 op zijn grondvesten laten schudden.

Voor de mensen die nog nooit in Pand 3 zijn geweest. En zich afvragen wat voor locatie het eigenlijk is. Pand 3 is een underground locatie. Waarbij ondanks dat het niet super groot is. Er altijd een goede sfeer is .En de bezoekers die er al eens zijn geweest,hebben hier alleen maar goede woorden voor over.

Ook aan het geluid zal het hier zeker niet liggen. Pand 3 heeft eind 2011 geïnvesteerd in een nieuwe geluidsinstallatie. En deze is inmiddels bij de bezoekers goed bevallen.

Turning Point zal van 20:00 tot 01:00 plaatsvinden in Pand 3. En de entree is gratis. Ook voor de consumptie kosten hoef je het niet te laten om dit dj talent aan het werk te zien. Want in Pand 3 heb je al 9 munten voor 10 euro.

De line-up en timetable voor de vierde editie van Turning Point is als volgt:
20:00 – 21:15: Act to React
21:15 – 22:30: Full Effect
22:30 – 23:30: Instant Frequency
23:30 – 00:30: D’Cepticon
De host voor deze editie van Turning Point is Mc Resurrection

Moon Star Events hoopt jullie allen op vrijdag 10 februari te treffen op deze editie van Turning Point. Om samen met artiesten en de bezoekers weer een avondje feest te vieren, waarbij talent, hardstyle en het onverwachte deze avond zullen realiseren.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 08-02-2012 om 14:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (1)

Plaats reactie
timmah91 09-02-2012 @ 11:05:01

Wat is dit nou weer? :roll: reclame voor t pandje? :P dit tent is zo groot als een woonkamer!

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook