Aanstaande zaterdag Fusion of Sound Tour – Effenaar Eindhoven

Afgelopen weekend liet Fusion of Sound al een stevige bom barsten in de Vlaamse Cherrymoon-club. Aanstaande zaterdag 26 maart strijkt de wereldtour van het beruchte label neer in de Effenaar, Eindhoven, waar het er stevig in zal hakken met optredens van onder andere B-Front, Toneshifterz en Zany. Verwacht een ruig avondje hardstyle op deze speciale editie van Hard Nature – Fusion of Sound Tour.

Het wordt een goede gewoonte, Hard Nature dat samen met Fusion de Effenaar op zijn kop zet. Ook dit jaar is er gekozen voor een samenwerking tussen het populaire feest en een van Nederlands grootste hardstyle-labels: Fusion of Sound. Vraag de gemiddelde hardstylefreak naar zijn favoriete tracks, en er zal er zeker een van Fusion bij zitten. Het Eindhovense label verricht al jaren baanbrekend werk, heeft hardstyle op de internationale kaart gezet met dikke releases en inmiddels wereldberoemde artiesten. Van de eerste platen van Donkey Rollers in 2002 tot de onlangs uitgekomen tracks van Frequencerz en B-Front, nog altijd is Fusion of Sound het label voor rauwe en toonaangevende hardstyle.

In die negen jaar heeft het label een zeer gewaardeerde artiestenstal opgebouwd. De stal van Fusion bestaat uit een indrukwekkend rijtje namen, met de legendarische Zany voorop, maar ook met het Australische duo Toneshifterz en Hollandse helden als Pavo, Frequencerz en B-Front in de gelederen. Ook de ‘hardstyle rockers’ Donkey Rollers, een live-act zorgden voor ophef op vele hardstyle-events. Fusion of Sound heeft zich simpelweg onmisbaar gemaakt, de wereldwijde zegetocht van hardstyle begon in Eindhoven!

Hard Nature – Fusion of Sound Tour
Niet verwonderlijk werd het vorig jaar hoog tijd voor een wereldtour. Deze begon in oktober 2010 in de Heineken Music Hall te Amsterdam, gevolgd door een serie feesten in Amerika, Duitsland, Zweden en Australië. Zaterdag 19 maart was het nog België dat op haar grondvesten dreunde toen de Fusion wereldtour in club Cherrymoon in Lokeren langskwam, nu is de Effenaar in Eindhoven aan de beurt. En zoals eerder gemeld, als er in eigen stad wordt geknald, neemt Fusion zwaar geschut mee. Op deze speciale editie van Hard Nature zijn grootheden als B-Front, Toneshifterz en Zany van de partij, maar ook Pavo, Frequencerz, Slim Shore, The Pitcher, Dozer, Jack of Sound, Ryfle en Titan, aangevuurd door MC V en MC DV8. Grote kans dat er ook deze zaterdag een bom barst. Fusion of Sound strijkt neer voor een intiem feest in eigen stad, hand in hand met Hard Nature. Een één-tweetje gemaakt in hardstyle hemel!

Vorig jaar was de Fusion-special van Hard Nature dik uitverkocht, ook dit jaar zal het snel gaan. Want iedereen die er vorig jaar bij was, en dus weet hoe waanzinnig hier werd gebeukt, zal ook deze 2011-editie niet willen missen. Mis ‘m daarom niet, want deze Fusion of Sound Tour verlegt grenzen!

De entreeprijs in de Effenaar is als vanouds € 17,50 (excl. fee). Voor tickets en meer info check: www.hardnature.nl en www.fusionofsound.nl. Tickets kunnen ook gekocht worden bij de Effenaar, alle Free Record Shops en Ticketservice voorverkoop punten. Minimale leeftijd 18 Jaar.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 22-03-2011 om 20:27 door Khadber | Translate:

Reacties (4)

Plaats reactie
stynch 22-03-2011 @ 20:30:53

#locht

urbandesigner 22-03-2011 @ 21:02:45

Aanwezig :p

SkiggyRapz18 23-03-2011 @ 11:42:34

Aanwezig :D

Nikkel 24-03-2011 @ 19:26:03

Helaas afwezig, ben dan jarig. Anders zeker van de partij geweest!

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook