Aanstaande zondag “Back to the Classics” met Equalized – The X-Mas Edition

Aanstaande zondag is er een nieuwe editie van “Back to the Classics” met Equalized – The X-Mas Edition met de volgende DJ’s:

DJ Rob & MC Joe
D.J. Rob is een legende in de house scene in Nederland. Hij werd bekend door de bekende club Parkzicht in Rotterdam. Hij was de eerste DJ die een MC gebruikte (MC Joe), en tevens de eerste DJ die tijdens zijn draaisets een drumcomputer erbij pakte. Door velen wordt hij gezien als de man die de hardcore heeft ‘uitgevonden’. Ook heeft hij jarenlang in de bekende Belgische CLUB-X gedraaid. Door zijn succesvolle producties, oa: “Boy’s interface”, “The Beat is flown”, “Loving you” en “Tama”, is hij wereldwijd een veelgevraagde hardcore en oldschool DJ.

DJ Yves
Yves is een Belgische dj die al meer dan 15 jaar aan de top meedraait.
Zo heeft hij opgetreden op meerdere edities van o.a.: Back2school , Decibel , Defqon 1 , Megarave , Mindcontroller , Mysteryland , Pussylounge , Nightmare & Thunderdome. Yves is een dj die graag een vaste thuisbasis heeft. Zo was hij vele jaren resident dj in een aantal topclubs waaronder: Club X , Cherrymoon , Qu , Kozmoz en Zino. Ook als producer is Yves succesvol. Een groot aantal van zijn producties behoren tot de toppers van de hardere stijlen. De cd single “Club X – The Sequel” belande zelfs met videoclip in de Nederlandse hitparade op nr. 19. Yves heeft in the early days met vele top-producers samengewerkt: Da boy tommy , Da Rick , Human Resource , Solid solution. Hij weet dus als geen ander hoe je een feestje moet bouwen!

Ruthless
Ruthless begonnen met draaien in 1995, kort na dat moment was hij al bezig met het maken van mix tapes voor Radio Balans en Stadsradio Rotterdam. Hij begon als resident DJ bij Kozmoz (België) en Maddox (Vlaardingen). Sinds 2002 draaide Ruthless in heel Nederland zoals bij: The Matrixx, The Powerzone, Tropicana, Hardbeat Cafe, Silverdome, Club X, ZAK, Amigo’s, Hemkade, Alcazar, Heineken Music Hall, Hollywood Music Hall, en nog veel meer! In 2005 kwamen daar ook de grote events bij als Defqon 1, In Qontrol, Hardbass en Decibel. Ruthless is ook internationaal gegroeid, waar hij zijn platen oa heeft gedraaid in de Verenigde Staten, in Hollywood (The Palace), Las Vegas (Ra) en San Diego (Garden Of Eden). Ook in Frankrijk (Le Tremplin, Club Seven) en België (H2O, The Lambo, The Site). Zijn release van Ruthless & Vorwerk – I Feel Like Dancin ‘en Jack & The Ripper – Whores In Da House stonden beide in de Dance Charts Top 3! Zijn favoriete stijlen zijn Jump, Hardstyle en Oldschool, en natuurlijk de Early Hardcore is waar zijn roots liggen!!

Francois
DJ Francois werd geboren op 28 juli 1969 in Nederland. Zijn interesse voor house muziek begon al in 1989.. Hij speelde op tal van nationale en internationale mega-evenementen als Defqon, Trance-Energy, Frequence, Mysteryland, Decibel outdoor, Bora Bora (Ibiza), Tevens is hij de bekendste afterparty man van Nederland en maakte furore in de nr. 1 afterclub ZINO !

Joe Rascal
Nederlander Patrick Burremans, geboren op twee December (1982),
Van lokale drive-in-dj tot welbekende naam in de (hard)dance/trance scenes die voornamelijk Brabant en Vlaanderen rijk zijn. Deze man weet dondersgoed wat hij zijn publiek moet opdienen en krijgt de zaal altijd op zijn kop met zijn oldschool flavour. Bekend van o.a. Pussy Lounge evenementen.

Dr Phunk
Dr.Phunk of ook wel bekend als ‘Jordy Buijs’ werd geboren op 4 november 1989 in een kleine Nederlandse stad genaamd ‘Oud Gastel’.
Als jonge jongen was hij al in de muziek en later werd deze passie nog groter. Op de leeftijd van 19 besloot hij om elektronische muziek te maken en in augustus 2009 tekende hij zijn eerste contract bij een serieus platenlabel. Dit label heet ‘Sur +’ en werd gecreëerd om potentiële jongeren de kans te geven om hun eigen muziek uit te brengen. Zijn eerste release bevatte 2 tracks genaamd ‘Asslezz Bitch & Pump That Shit’. Deze tracks groeide uit tot ernstige floorfillers en de droom van deze jonge jongen was uitgekomen. Daarna heeft hij nog enkele hits gehad waaronder Copycat. Inmiddels is hij doorgedrongen tot de gevestigde namen in de Jump scene en zit hij zelfs bij het label Dirty Workz Bounce.

Dj Bjorno
De grondlegger van het roemruchte The-Site !. Door zijn impulsen groeide deze club in Wuustwezel uit naar een van de populairste van het land Wie daar vroeger is geweest, kent deze DJ als geen ander. Iedere week meer dan 1000 man uit hun dak laten gaan. Deze veteraan weet als geen ander hoe hij de voetjes van de vloer kan krijgen met de beste Site Classics !Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 19-12-2011 om 22:34 door Jor-D | Translate:

Reacties (2)

Plaats reactie
Robinjo 19-12-2011 @ 22:56:37

Oh yeah!Classics op zijn top!
Zeker weer aanwezig (Y)

Teknixx 20-12-2011 @ 12:48:11

We gaan weer LOZZZZ !

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook