Absolutely Hardstyle brengt Noisecontrollers in St. Michielsgestel

Zaterdag 26 september is het tijd voor alweer een nieuwe editie van Absolutely Hardstyle. Na een succesvolle editie op kerstavond en koninginnennacht, is het nu tijd voor de 3e editie tijdens de kermis in St Michielsgestel.

Waar anderen zich vergapen aan de botsauto’s, kunnen de hardstyle liefhebbers hun hart ophalen bij Absoluut waar weer alles uit de kast zal worden gehaald om er een geweldige avond van te maken!

Deze avond maakt Ramo zijn debuut op het Absolutely Hardstyle podium. Deze talentvolle dj en producer heeft tijdens de zomer de vakantiegangers op Mallorca getrakteerd op zijn hardstyle beats. Zaterdag 26 september mag hij St. Michielsgestel overtuigen van zijn talent. De avond wordt gehost door MC Nolz.
Op de afgelopen 2 edities van Absolutely Harstyle heeft The Chronic bewezen dat hij weet hoe hij de zaal op zijn kop moet zetten. Deze editie mag hij zijn draaikunsten vertonen samen met zijn maatje Loudness. Deze jongens werken hard aan hun carrière en hebben reeds aardig wat boekingen in de regio op hun naam geschreven. Absolutely Hardstyle kan worden toegevoegd aan het lijstje!

Nadat ze de vorige editie schitterden door afwezigheid, zijn de Soulshakerz er helemaal klaar voor om Absoluut op haar grondvesten te laten trillen. Afgelopen zomer waren ze te bewonderen op Intents waar ze een erg lekkere set weggaven. 26 september gaan ze dit eventjes dunnetjes overdoen!

Wegens succes geprolongeerd: Noisecult. Dé verassing van Queens Bass. Met hun gevarieerde trackkeuze en energieke performance stalen zij meteen de show. Reden genoeg om ze op Absolutely Hardstyle weer te boeken!

Dailucia is een naam die we dit jaar tegenkwamen op Defqon. 1 en op The Qontinent. Nadat Dailucia is overgestapt van hardcore naar hardstyle is haar carrière in een stroomversnelling geraakt. Haar release Sonar/Lunar werd goed ontvangen. Absolutely Hardstyle kan haar borst natmaken voor deze “Hardstyle-Queen”.

Rebirth, Emporium, Intents, Defqon .1 Festival, Summerfestival, Gigadance, WiSH Outdoor, Tomorrowland, The Qontinent, Decibel, Mysteryland en 26 september op Absolutely Hardstyle: Noisecontrollers.
De Noisecontrollers zijn niet te stoppen. Er is haast geen festival geweest waar ze afgelopen zomer de boel niet op zijn kop hebben gezet. Al hun releases worden stuk voor stuk met gejuich ontvangen.
Attack Again lijkt nú al een klassieker te zijn geworden. Deze top-act wil je niet missen!

Zoals jullie van ons gewend zijn zal er worden gezorgd voor lekker geluid en een spetterende lichtshow. Ook is er een betaalde garderobe aanwezig.

Kaartverkoop:
Kaarten zijn verkrijgbaar bij alle Primera winkels, paylogic en de locatie zelf.
Voorverkoop: € 7,50 ex fee
Deurverkoop: € 12 50,- (mits niet uitverkocht)

Zorg dat je dit niet hoeft te missen !

Absolutely Hardstyle

Bron: persberichtVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 08-09-2009 om 18:52 door Jor-D | Translate:

Reacties (2)

Plaats reactie
Ravenwood 08-09-2009 @ 21:35:11

te ver :/

Keesje 10-09-2009 @ 11:30:15

Dailucia lekker wijf!!!

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook