ACTIVATED “The Next Level”: De line-up en kaartverkoop

Op 10 november komt voor de tweede keer dit jaar een selecte groep muziekliefhebbers bij elkaar in Kerkrade. De Mixx zal deze nacht omgetoverd worden tot een ware stamptempel. Iedereen die hardstyle en hardcore een warm hart toedraagt is van harte welkom om te laten zien hoe wij Limbo’s een feestje bouwen. Velen zullen op Partyflock een overvloed aan sterretjes zien als ze de pagina van Activated bezoeken. Voor deze vervolg editie heeft Mixx Events dan ook werkelijk alles uit de kast getrokken. Naast de twee area’s die we gewend zijn, zal er in november een derde area op de bovenste verdieping bijkomen zodat we letterlijk het dak eraf kunnen blazen.

Normaal gesproken zou je op een feest hier in Limburg enkele headliners verwachten aangevuld met talenten en residents, maar de organisatie draait deze keer de boel om. Op de “first floor” zullen er naast een aantal lokale helden alleen maar headliners op komen daveren. Donkey Rollers (LIVE), Frequencerz (LIVE), Ran-D, E-Force (LIVE), Alpha Twins, Luna, Josh & Wesz en Nosferatu maken op 10 november de lange reis naar ons toe in plaats van wij naar hen. Hiernaast zullen de locals D-Ultra, Innovators en Humanoise laten horen dat zij niet onder doen voor de grote jongens. Om het nog gezelliger te maken zijn er maar liefst 3 verschillende MC’s te horen in de grote zaal. Renegade, Apster en DV8 zullen de longen uit hun lijf schreeuwen om de DJ’s optimaal te ondersteunen.

Op de eerste verdieping “second floor” is er voor de hardcore liefhebber een area ingericht met zeer interessante namen. Panic, G-Town Madness, X-Treme, Amada, Joepardy, Mr. Sinister en MC El Nino dé Noche gaan er alles aan doen om jullie ook op hardcore gebied tevreden te stellen. Een aantal DJ’s heeft al een rijke ervaring met feesten hier in Limburg dus zij weten wat het publiek wil. Alsof dit nog niet genoeg is komt er op de bovenverdieping “third floor” een area met early rave en happy hardcore. De DJ’s die hier draaien zijn: Critical Mass, Stanton, Waxweazle, Early Basterds en Sonicbangers. Zij worden vocaal ondersteund door MC Scorpio. Stuk voor stuk zijn zij maximaal getergd om de toegevoegde waarde van deze nieuwe area over te brengen naar het publiek.

Mixx events heeft een beestachtige line up voor ons klaar staan op 10 november, dus laten we hen hiervoor bedanken door er samen een topfeest van te maken.

Get your weekend ACTIVATED!

Line-up (21:00u – 06:30)

1st Floor : Hardstyle
Donkey Rollers (LIVE)
Nosferatu
Ran-D
LUNA
Alpha 2
E-Force (LIVE)
Frequencerz (LIVE)
Josh & Wesz
Innovators
D-Ultra
Humanoise
MC DV8
MC Apster
MC Renegade

2nd Floor : Hardcore
Panic
G-Town Madness
X-Treme
Mr Sinister
Amada
Joepardy
MC El Nino de Noche

3rd Floor : Early Rave / Happy Hardcore
Critical Mass
Stanton
Waxweazle
Early Basterds
Sonicbangers
MC Scorpio

Tickets
Early Bird (t/m 01-10-2012): €20,- (max. 500 kaarten)
Regular: €27,50
VIP (All Inclusive): €80,-
Verkrijgbaar bij www.tixxx.nl, Primera Stein, Primera Sittard, Music Machine Sittard en Satisfaction Heerlen. Ook zal er op de avond zelf deurverkoop plaatsvinden mits het niet is uitverkocht.

Legitimatie
De minimumleeftijd is 16 jaar. Zorg dat je je kunt legitimeren met een geldig legitimatiebewijs zodat je niet aan deur geweigerd wordt terwijl je al een kaartje hebt.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 19-09-2012 om 10:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (3)

Plaats reactie
SamdV 19-09-2012 @ 10:58:45

Ga er hoogstwaarschijnlijk heen :D

CyrilHS 19-09-2012 @ 13:04:15

Weer aanwezig! :D

Flip27 19-09-2012 @ 16:30:04

Jaaaaaa!!! ^^

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook