‘Addicted IV – We live for the harder stylez’ op 19 oktober 2013

Op zaterdag 19 oktober 2013 barst er weer een nieuwe editie van Addicted los in de Groene Engel, in Oss. Na alle voorgaande uitverkochte edities en een knallende afsluiting van Adaro vorig jaar, staat er dit jaar weer een line-up met meerdere grote namen voor je klaar!

Ran-D, Digital Punk en E-Force zullen deze nieuwe editie van Addicted gaan vertegenwoordigen. Deze mannen weten hoe je een feestje moet bouwen.

Zij gaan ervoor zorgen dat deze avond nog wel even in je geheugen gegrift zal staan.

Waar vorig jaar 50% van de succesvolle Gunz For Hire act op het podium stond, is het dit jaar de beurt aan de andere helft. Ran-D, een artiest die al een tijdje een grote naam heeft in het genre en dit jaar het anthem van Q-Base verzorgde, komt dit jaar naar Oss.
Platen als No Cure, Never Scared en Rebel To The Grave zijn nummers waar het publiek altijd lekker op los gaat.

Digital Punk is een artiest die steeds bekender wordt. Steeds vaker is hij terug te vinden op de grote feesten. Hij heeft een eigen podcast genaamd ‘Digital Punk Unleashed’ en is mede verantwoordelijk voor de track Rebel To The Grave. Hij is een artiest die naar de top klimt binnen het genre.

E-Force, ook niet ‘zomaar’ een naam, is een man, die voor een goede afsluiting kan zorgen van de avond en erg hard uit de hoek kan komen. Crucifix en Masterclass zijn slechts een kleine greep uit zijn platenlijst en deze zorgen ervoor dat de zaal op z’n kop staat!

De line-up wordt verder aangevuld door Nazale. Een lokale DJ uit de buurt die de avond lekker op gang gaat brengen. De avond zal gehost worden door MC Axys.

Info en tickets zijn terug te vinden op:

groene-engel.nl/agenda/concert/19-10-2013/Addicted IV

Facebook:
facebook.com/events/295694437241547Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 13-09-2013 om 21:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook