Addicted, na twee succesvolle edities opnieuw in de Groene Engel in Oss

Op zaterdag 13 oktober is het weer zover. De derde editie van Addicted wordt een feit. Poppodia Groene Engel in Oss zal haar deuren weer openslaan. Na twee succesvolle edities achter de rug te hebben met grote artiesten als Headhunterz, Noisecontrollers en B-Front is het weer tijd voor een avondje harde beats.

Om 22:00 zal deze avond uit haar startblokken schieten en niet stoppen tot dat de laatste dj langs is geweest. De ‘grote jongens’ deze avond zijn Psyko Punkz & Adaro. Zij zullen alles uit de kast gaan halen om de Groene Engel op haar grondvesten te laten trillen en het publiek een onvergetelijke avond te bezorgen.

Psyko Punkz zijn twee mannen die zich sinds 2010 nadrukkelijk van zich laten horen. Sinds de release van platen als ‘Rock Ya Attitude’ en ‘Bassboom’ in 2010 zijn ze met een rechte lijn naar de top gegaan. Nu ze al een tijd meedraaien in het wereldje en op menig feest gestaan te hebben, komen ze dit keer naar Oss.

Adaro is 50% van de Gunz for Hire act. Mede door deze succesvolle act is hij niet meer weg te denken op alle grote festivals in het hardstyle wereldje. Waar hij ook komt, hij speelt steevast de hele zaal plat. Track na track slaat aan bij het publiek en alles wat hij produceert, lijkt in goud te veranderen.

De line-up zal worden aangevuld met Noisecult en Basslockz ft. Kingz. De avond zal gehost gaan worden door MC Axys.

Blijf op de hoogte rondom Addicted en volg het Twitter account. Dit Twitter account is te bereiken via www.twitter.com/Addicted_Oss. Niet alleen via Twitter, maar ook op www.groene-engel.nl vind je meer informatie terug over Addicted.

Op de website van de Groene Engel zijn ook tickets verkrijgbaar. Deze tickets kosten 15 euro per stuk en verzekeren je mede door deze line-up van een spectaculaire avond hardstyle. Ook via de kassa van de Groene Engel zijn tickets te koop.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 02-10-2012 om 10:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook