ADF Festival 2013 goes Hardstyle

Nieuw in de geschiedenis van het Aaltjesdagen Dance Festival is dit jaar een Hardstyle Area. De inmiddels immens populaire muziekstijl is op geen enkel festival meer weg te denken. Ook in de top 40 zijn onder andere tracks van Wildstylez en Headhunterz te horen.

Hardstyle is een muziekgenre welke wordt gevormd door harde beats, gecombineerd met vaak vrolijke melodieën. Het tempo ligt grofweg tussen de 140 en de 160 beats per minuut. Dit is beduidend lager dan het bij iedereen wel bekende Hardcore. Binnen het Hard-Dance segment is Hardstyle in Nederland 1 van de meest populaire stromingen in de Dance-Scene. In de wereld komt Hardstyle erg op. Met name in Australië, Duitsland en Italië is Hardstyle zeer populair. Maar ook in het Verenigd Koninkrijk wint de stijl snel aan populariteit. De meeste grote namen in de scene komen uit Nederland en Italië.

ADF pakt dit jaar goed uit. Met een zeer volwaardige Hardstyle area, genaamd “Hardstyle Fellows” en een zeer verrassende line-up. Een aantal nationaal en zelfs internationaal bekende Hardstyle artiesten zullen de Stille Wei dit jaar doen schudden op hun nieuwste en lekkerste tracks.

Het dansgebied van de Hardstyle Area is overdekt. Een regenproof concept om in geval van slecht weer de pret niet te hoeven bederven. Maar ook in geval van extreme hitte een zeer prettige en welkome voorziening. Kortom: outdoor uit je plaat gaan met de luxe van indoor.

DJ Contest
ADF 2013 zoekt het beste DJ-talent op het gebied van Hardstyle. Denk jij dat te zijn? Doe dan mee met de ADF Hardstyle Fellows contest en wie weet open jij de nieuwste stage op ADF 2013 in Harderwijk met o.a. D-Block & S-te-Fan in de line-up!

Wat moet je doen?
Maak een dikke hardstyle mix van maximaal 30 min. inclusief tracklijst, upload hem samen met het ADF logo in Soundcloud.
Post het op je eigen Facebook-profiel, zorg dat je ADF liked + tagt en upload de mix onder het DJ Contest bericht van de ADF Facebookpagina. Voeg jezelf tevens toe aan het ADF Event.
Deadline voor de inzendingen is zondag 12 mei | 12 uur ‘s middags.
De winnaar wordt bekend gemaakt via de ADF Facebookpagina op 19 mei.

Dus check de website volg de organisatie op Facebook en Twitter. Don’t miss anything of the Hardstyle Fellows!Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 26-04-2013 om 12:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (1)

Plaats reactie
Maxie 26-04-2013 @ 15:05:05

Lekker op de boulevard van Harderwijk, knallen!

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook