Agorave: Line-up en informatie

Het is over een week alweer tijd voor de 2e editie van Agorave! Deze zal plaatsvinden in Café Agora Valkenburg, van 21:00 tot 02:45.

Terugkijkend naar een dikke geslaagde 1e editie, belooft het deze keer weer een topavond/nacht te moeten gaan worden! Deze editie zal volledig in het teken staan van early rave, happy hardcore & olschool. Daarom zullen niemand minder dan Flamman & Abraxas (ook wel bekend als de ‘Party Animals’) de avond op z’n kop komen zetten! Dit doen zij echter niet alleen, maar met behulp van plaatselijke DJ’s: Da Dreamer, Potato, Red Ace & The Badger. MC Disley zal deze avond/nacht hosten.

Line-Up:
The Badger
Red Ace
Da Dreamer
Potato
Flamman & Abraxas
MC: Disley

Wat je nog meer moet weten:
De minimumleeftijd voor deze avond/nacht is 16 jaar. Kaarten zijn te koop via onze website: www.poundingprojects.nl & wanneer je 5 kaarten via onze e-mail ([email protected]) bestelt krijg je er 1 gratis. Ook zal er deze avond weer deurverkoop zijn, maar ben op tijd om teleurstelling te voorkomen.

Voor meer informatie check de website: www.poundingprojects.nlVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 30-08-2011 om 11:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (2)

Plaats reactie
Pete 31-08-2011 @ 13:36:03

?

Project 141 01-09-2011 @ 12:23:12

Party Animals wil ik nog wel eens zien live :D

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook