Alcatrazz Festival 2012: Theracords DJ Contest

In tegenstelling tot voorgaande jaren zal het Alcatrazz festival dit jaar niet plaatsvinden in het eerste weekend van juni, maar op zaterdag 9 juni. Op 5 verschillende podia zullen tientallen deejays en live acts weer hun opwachting maken! En wie weet ben jij hierbij!

In samenwerking met LinQ Events verzorgt Theracords de line-up van een van deze 5 podia’s. Theracords is de laatste 3 jaar uitgegroeid tot een van de toonaangevende labels in de “hardere” harddance/hardstyle scene. Voor Alcatrazz Festival gaat Theracords een diverse line-up neerzetten beginnend met harddance, wat o.a. op het sublabel Therabyte aan bod komt, en opbouwend naar de stevige hardstyle.

Theracords geeft graag opkomende dj’s de mogelijkheid om middels een dj-contest deze line-up te versterken!

De winnaar van de dj-contest mag namelijk de openingsset verzorgen, krijgt backstage toegang waarmee hij/zij kennis kan maken met de organisatie en de andere artiesten en zal voorzien worden van de nodige drankjes. Last but not least krijgt de winnaar ook nog 3 toegangsbewijzen om vrienden gratis mee naar binnen te nemen.

Denk jij dat je deze plek waard bent, doe dan mee! We verwachten van de inzendingen dat de DJ’s laten zien wat hun visie is op een goede (harddance) opening is. Wees creatief!

De inzendingen voor de dj-contest zullen beoordeeld worden door labeleigenaar Pieter Heijnen aka Dj Thera. Hij zal natuurlijk letten op de mixtechniek, maar ook op de opbouw en originaliteit van de set.

Zorg dat je inzending wel aan de volgende voorwaarden voldoet:
- opgenomen met CDJ’s dus geen computermix
- een duur van minimaal 60 minuten
- minimaal 192 kbps mp3
- verstuurd incl tracklist via Wetransfer naar [email protected]

De sets kunnen ingestuurd worden tot 30 maart 2012. In de daarop volgende week zal de winnaar bekend gemaakt worden via de twitter van Alcatrazz Festival account (@AlcatrazzHorst)!

Voor meer info:
www.alcatrazz.nl
www.facebook.com/alcatrazzfestival
www.theracords.comVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 09-03-2012 om 20:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (3)

Plaats reactie
Gangsterdwerg 10-03-2012 @ 17:27:30

DOL!!! Doe zeker mee :)

Ramirez 11-03-2012 @ 18:50:09

Dus een harddance set? :)

HardASS 12-03-2012 @ 12:43:40

iets te veel festivals die maand, San Quentin en Defqon, sla deze even over, vorig jaar was het goed

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook