ANIMALIZE: Nieuw Harder Styles event in Roosendaal debuteert met ijzersterke line-up

Roosendaal: een stad met bijna 80.000 inwoners in het altijd gezellige Brabant. De stad waar de meeste mensen alleen langskomen wanneer ze met de trein naar België gaan. Of wanneer ze besluiten om carnaval te gaan vieren, de periode dat Roosendaal tijdelijk Tullepetaonestad heet. De stad waar normaal gesproken eigenlijk niet veel te doen is, maar het is WEL de stad waar honderden liefhebbers van hardere stijlen massaal met partybussen naar grotere harder styles events gaan, zoals Defqon.1, Hard Bass en Decibel. Het is ook nog eens de stad waar het succesvolle Daylight Festival groot is geworden. Het is dan ook niet gek dat Roosendaal een indoor harder styles event verdient voor al deze liefhebbers, maar natuurlijk ook voor alle harder styles addicts in heel Nederland en België die zin hebben in een snoeihard feestje waar ze aan het einde van de nacht met een kletsnatte onderbroek naar huis zullen gaan.

ANIMALIZE: blending harder styles together will bring out your inner animal! Komende vrijdag zal de eerste editie van ANIMALIZE (een nieuw concept van Stuiterbeesten) plaatsvinden in El Corazon Roosendaal. Het bijzondere aan ANIMALIZE is dat de hardstyle addicts in Roosendaal een aandeel hebben gehad in het samenstellen van de line-up. De meest gewilde namen van het moment gecombineerd met lokaal talent dat er alles aan zal doen om iedereen een onvergetelijke maar vooral een keiharde nacht te bezorgen.

Voor de eerste editie pakt ANIMALIZE uit met maar liefst 3 headliners. De helden van FREQUENCERZ, publiekslieveling E-FORCE (bekend van Seven) en new kid on the block JASON PAYNE zullen op vrijdag 17 april aanwezig zijn op ANIMALIZE om iedereen te voorzien van een overdosis aan raw hardstyle. Bij ANIMALIZE komen alle hardere stijlen aan bod, vandaar dat ook G-FRESH in de line-up te vinden is. Deze Nederlander is momenteel één van de meest geboekte french tek dj’s bij onze zuiderburen en stond eerder op grote festivals als Summerfestival en Laundry Day. In het nabijgelegen dorp Hoeven scoorde vorig jaar het nieuwe feest The Alliance van AUDIO MECHANICS hoge ogen, vandaar dat het niet gek is dat ook zij te vinden zijn in deze line-up. De line-up wordt aangevuld door het nieuwe talent DJ XTREME, ook wel bekend van Scratch ’98 Radio. ANIMALIZE wordt gehost door MC Emergio, de vaste MC van freestyle dj-act STTRBSTN.

Tickets zijn voor maar €12,00 verkrijgbaar via www.stuiterbeesten.nl/tickets. De early bird tickets zijn al uitverkocht. Aan de deur betaal je €15,-, dus het is zeker de moeite om tickets online aan te schaffen. Er is één ding wat zeker is: deze eerste editie van ANIMALIZE mag je zeker niet missen!


Locatie: El Corazon Roosendaal
Tijd: 21:00 – 03:00
Tickets:
www.stuiterbeesten.nl/tickets
Parkeren: vanaf 21:00 is het mogelijk om gratis te parkeren bij het Emile van Loonpark, waar El Corazon aan grenst. Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 13-04-2015 om 18:05 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook