Armageddon – Hardcore Eternity: Line-up en informatie

26 februari as. zal ‘Sporthal de Boppeslach’ in Damwoude compleet verpulverd worden door het keiharde hardcore geweld van het SQ8 concept: Armageddon.

SQ8 is weer flink bezig om alle partygangers te voorzien van een real hardcore night met de beste dj’s. Niet alleen qua dj’s wordt dit een vette avond maar ook zal er weer een prachtig decor klaar staan om zo geheel in de Armageddon sfeer te vertoeven.

De line up van deze hardcore editie is zeker niet mis, wat dacht je bijvoorbeeld van één van de grondleggers van de hardcore scene “Headbanger”? Deze man word al jaren gezien als een zeer grote naam en zal ook deze avond de vetste platen uit zijn tas weten te toveren.

Naast hem staan ook “Terminal & Vavaculo” achter de decks. Deze jonge talenten worden gezien als de nieuwe generatie en hebben al op menig groot podia gestaan. Denk aan Dominator, Thunderdome en Master of Hardcore.

Ook is publiekslieveling “Payback” weer van de partij. Hij heeft in de omgeving een grote schare fans om zich heen en zal deze avond ook absoluut waarmaken waarom dit zo is.

Last but not least is “The Uninvited” een uitstekende toevoeging aan deze line up. Ook hij heeft een paar interessante gigs achter zijn naam staan zoals tweemaal “Xplode” en de voorgaande editie van “Armageddon”.

Ook heeft SQ8 de zeer getalenteerde MC Out of Control vast weten te leggen om de sfeer nog completer te maken. Deze jonge man weet hoe hij een feestje kan bouwen en dit zal deze avond zeker geen probleem voor hem zijn.

Wil jij deze hardcore edition van Armageddon niet missen? Bestel dan snel je kaarten op www.bhetickets.nl of koop je kaarten aan de deur voor maar €10,-

Neem ook snel een kijkje op de geheel vernieuwde website www.armageddon.nuVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 17-02-2011 om 16:54 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook