ArmenianBoy nieuwe Heart for Hardstyle resident

Na de succesvolle “Bassleader 2012” specials, is het tijd om de reguliere Heart for Hardstyle afleveringen weer te hervatten. Met de 1e Maandag van de maand in aantocht, nodigen “Heart for Hard” en “Fear.FM” weer de “Heart for Hardstyle” residents uit voor deze nieuwe aflevering. Hierbij presenteert “Heart for Hardstyle” ook een nieuwe resident: “ArmenianBoy”.

Maandag 7 Mei staat aflevering 28 van “h4hs” in de planning. Met trots verwelkomt “Heart for Hard”, de artiest en tevens nieuwe “Heart for Hardstyle” resident: “ArmenianBoy”. Sinds 2007 was hij al te vinden op verschillende hardstyle events. Deze artiest zul je misschien kennen van optredens op “Fantasy Island Festival”, “Reset” of “Aszesment”. Hiernaast staat hij komende maanden op evenementen als: “Fusion of Dance Festival”, “Sundance Festival” en “Freshtival”. Armenianboy staat bekend om zijn draaikunsten en maakte bij het team van “Heart for Hard” een erg goede indruk. Ook is hij begonnen met produceren. Met zijn eerste track ”Legion” zorgt hij voor een verfrissende start. In het eerste uur zal resident “Fatal inc.”, de avond starten. Je kent hem mischien van zijn optredens op “The Qontinent Festival”, “Heart for Hard Elements” of “Last World Festival”, vorig jaar.

Maandag 7 Mei
H4H & Fear.fm Harder
20:00 – 21:00 Fatal Inc.
21:00 – 22:00 ArmenianBoy

Maandag 7 Mei kun je vanaf 20:00 weer luisteren naar een nieuwe aflevering van Heart for Hardstyle op www.h4h.fm en www.fear.fm. (Harder).

Heb je één van de “Bassleader” guestmixes gemist? Wees dan niet getreurd. Alle uitzendingen kun je eenvoudig terugluisteren op het “Heart for Hard” Youtube kanaal.

Uitzending gemist?
Wegens het succes van vorige afleveringen, wordt er ook elke Woensdag een herhaling van de “Heart for Hardstyle” radioshow uitgezonden voor andere tijdzones, om 11:00 s’ochtends. (na de Theracords show).Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 05-05-2012 om 23:27 door Jor-D | Translate:

Reacties (1)

Plaats reactie
Jurheinen 06-05-2012 @ 15:36:37

Heel vet! Deze man draait echt super over het algemeen :)

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook