Artic meets “Heart for Hardstyle” radioshow

Na de succesvolle reeks in 2011, presenteren Heart for Hard en FearFM weer gloednieuwe episodes van de ”Heart for Hardstyle” radioshow in 2012. De organisatie heeft weer een aantal exclusieve gasten in de planning staan. Maandag is het tijd voor een nieuwe episode van Heart for Hardstyle. Dit zal een 2-urige uitzending worden van 20:00 tot 22:00(GMT+1).

Maandag 23 Januari staat aflevering 19 van de “h4hs”-serie op het programma. Deze avond maken Heart for Hard en FearFM, kennis met: “Artic”, een DJ/Producer onder het label: “Hardcopy records”. Dit is het hardstyle label dat is opgericht door Deepack en Charly Lownoise. Artic heeft al verschillende releases op zijn naam staan. Zijn laatste releases waren: “Unlock it” en “F#ck The Fake Shit”. Hiernaast ken je hem misschien van zijn optreden op “Defqon 1 2010(Purple stage)” of zijn optreden op “Euphoria” in 2011. Naast Artic, kun je ook weer luisteren naar Heart for Hard resident: “Fatal inc”. Je kent hem mischien van zijn optredens op “The Qontinent Festival” of “Last World Festival” van vorig jaar.

Vergeet het 20:00 uur journaal en de avonturen van “Goede Tijden, Slechte tijden”. Maandag 23 Januari kun je vanaf 20:00 weer luisteren naar een nieuwe aflevering van Heart for Hardstyle op www.h4h.fm en www.fear.fm.

Naast dit ‘hardstyle geweld’ is er ook een kans om deel uit te maken van “The Heart”. Laat een bericht achter over “Heart for Hardstyle” of je passie voor Hardstyle op de “Heart for Hard” Facebook- of Twitter (tag: #h4hs). Verschillende berichten worden uitgekozen en zul je terugzien in de Heart for Hardstyle episodes op Youtube! Onder deze inzendingen zullen ook regelmatig, goodies worden verloot.

Maandag:
H4H & Fear.fm Harder
20:00 – 21:00 Artic
21:00 – 22:00 Fatal inc

Twitter mee over Heart for Hardstyle met de tag: #h4hs . Mis geen enkele episode. Bekijk daarom ook de Facebook en Youtube van Heart for Hard om de gemiste uitzendingen te beluisteren.

Vorige week in Heart for Hardstyle
YouTube Preview ImageVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 22-01-2012 om 14:39 door Jor-D | Translate:

Reacties (1)

Plaats reactie
Sjorz 23-01-2012 @ 12:35:52

beter draait ie die F#ck The Fake Shit -Adaro Remix (Y)

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook