AtmosFear: Luna – 23 februari in gloednieuwe locatie te Arnhem

Zaterdag 23 februari 2013 is het zo ver: AtmosFear Luna, georganiseerd door USP. Lees hier de laatste informatie over het feest wat in Club Platinum te Arnhem gegeven gaat worden.

Het nieuwe jaar is al in volle gang en het rivierengebied is zojuist een unieke nachtclub rijker. Uniek, omdat deze locatie ooit het begin betekende van de Arnhemse dance scene en lang het centrum was met succesvolle clubs als Lloyds en Zinc.

Een nieuwe tijd is aangebroken waarin elektronische muziek niet meer weg te denken is en waarin jij deel uit maakt van een nieuwe generatie stijlen, waaronder de snelst groeiende: ‘the harder styles’. Al bijna tien jaar is Nederland in de ban van grote artiesten en ‘upcoming talents’ die geluiden en beats laten evolueren tot uiterste perfectie. Het wordt tijd om ook in de binnenstad van Arnhem het publiek en de artiesten een erkende plek te geven waar commercieel en underground bijeenkomen onder één en de zelfde atmosfeer.

Trailer
YouTube Preview Image

Line-up
Luna (www.djluna.nl)
Proto Bytez (www.protobytez.nl)
Fanatic (www.djfanatic.net)
Innerspace (www.fear.fm)
Proverb
Mitta
The Nightcrawler

Do not FEAR
Ga mee de diepte in! Op 23 februari ontstaat er in het donkerste ondergrondse hoekje van Nederland, Club Platinum Arnhem, een ultieme mix van hardstyle en, laat op de avond, een vleugje duistere hardcore. Ultimate Sound Projects presenteert: AtmosFear! De grootste namen zullen hun beats door de ruimte knallen. Deze eerste vernieuwde editie doen we dit met niemand minder dan DJ LUNA. Lokale helden en ‘upcoming talents’ maken onze nacht op deze ultieme locatie compleet.

Tickets
De kaartverkoop zal op woensdag 9 januari van start gaan.
Tickets kosten € 9,50 (ex fee) en zijn te bestellen via de volgende websites:
Normaal: shop.ticketscript.com
Mobiel: m.ticketscript.com

Algemene info
Locatie: Club Platinum, Arnhem (Nederland)
Leeftijd: 18+
Tijd: 22:00 – 07:00
Facebook: facebook.com/uspnl
Website: audiodamage.nlVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 21-01-2013 om 11:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook