Audio Kickerz: Hardstyle terug in The Level

Op vrijdag 8 maart werd er een nieuw hardstyle concept gelanceerd in Arnhem. De hele Korenmarkt stond op zijn grondvesten te schudden en Audio Kickerz was een feit. De eerste editie werd een gigantisch succes. Vele party freaks kwamen richting The Level om dit evenement bij te wonen. Het duurde ook niet lang voordat er een nieuwe datum gepland werd.

Op vrijdag 14 juni zal The Level in Arnhem wederom in het teken staan van Audio Kickerz. Ook voor deze editie wordt er weer groots uitgepakt met het geluid zodat heel Arnhem mee kan genieten van de tweede editie van Audio Kickerz. Check hieronder de line up van Audio Kickerz.

Dark Chemistry
E-Raizer
The NightCrawler
Amazing Combination
C-Tune
Rhythmz
The Shadowreaper
Delusional
The Beat Controller

Info
De deuren van The Level zullen openen om 22:00 uur en gaan pas weer dicht om 05:00. De minimale leeftijd bedraagt 16 jaar en neem ten alle tijden je ID-Kaart mee.

Er zijn vrijkaarten te verkrijgen bij The Level of via alle artiesten. Aan de deur zal de prijs 5 euro bedragen.

Voor meer informatie kan je terecht op www.thelevel.nl en op de Facebook pagina van The Level. Heb je vragen? Stuur een mailtje naar [email protected] of stel je vraag via twitter! @clubthelevel.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 11-04-2013 om 22:57 door Jor-D | Translate:

Reacties (1)

Plaats reactie
Stan 14-04-2013 @ 17:24:30

Ja want hardstyle en raw hardstyle zijn ook verschillende genres enzo >.<

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook