Audiofreq & Neilio in Heart for Hardstyle 48

Vorige week kon je meeluisteren naar een aflevering van “Heart for Hardstyle” met Thera & Clock Kid. Aanstaande Maandag is het tijd voor alweer de 48ste aflevering van de Heart for Hardstyle Radioshow. Je kunt luisteren naar een show van 20:00 tot 22:00(GMT+1), waarin: Audiofreq en resident Neilio plaats zullen nemen achter de draaitafels.

Maandag staat aflevering 48 van de Heart for Hardstyle Radioshow in de planning. In het eerste uur zullen Heart for Hard en Fear.FM, Audiofreq uitnodigen voor een exclusieve guestmix! Deze Australische Scantraxx dj/producer kwam recent nog met een nieuwe track: ”Set it Off” samen met MC-DL! Verder is hij bekend van optredens op o.a. Reverze, Defqon 1 en Last World Festival. Met oud en nieuw zal hij Freaqshow en Bassents NYE op zijn kop zetten. Als tweede gast nodigt Heart for Hard, resident: Neilio uit voor een guestmix. Je zult Neilio kennen van zijn optredens op Bassleader, The Qontinent, Defqon 1 en de “Dirty Workz” stage op Nature One. Daarnaast is hij bekend van zijn energieke euforische producties.

Maandag 26 November 2012
H4H & Fear.fm Harder
20:00 – 21:00 Audiofreq
21:00 – 22:00 Neilio

Maandag 26 November kun je vanaf 20:00 weer luisteren naar een nieuwe aflevering van Heart for Hardstyle op www.h4h.fm en www.fear.fm. (Harder).
Heb je één van de “Heart for Hardstyle” guestmixes gemist? Wees dan niet getreurd. Alle nieuwe uitzendingen kun je weer eenvoudig terugluisteren op het “Heart for Hard” Youtube kanaal.

Uitzending gemist?
Wegens het succes van vorige afleveringen, wordt er ook elke Woensdag een herhaling van de “Heart for Hardstyle” radioshow uitgezonden voor andere tijdzones, om 11:00 s’ochtends. (na de Theracords show). Volg Heart for Hard en de Heart for Hardstyle show ook op facebook: http://facebook.com/heartforhard & http://www.heartforhardstyle.com

Vorige week in Heart for Hardstyle 47
YouTube Preview ImageVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 25-11-2012 om 13:17 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook