b2s maakt agenda tot zomer 2014 bekend

Het is inmiddels een traditie van b2s geworden. Het jaar zit er bijna op en dus is het tijd om alvast de belangrijke data van 2014 op een rij te zetten. Pak een pen en je agenda erbij en noteer ze, want jij wilt toch ook niets missen?!

Het nieuwe jaar wordt ook dit jaar afgetrapt met de eerste Pussy lounge van 2014 waarbij de titel ‘The New Years Hangover Cure’ voor zich spreekt. Alle toeters en bellen die bij het rondreizende Freestyle circus horen worden uit de kast getrokken om te zorgen voor een spetterende kick-off van 2014 in Central Studios, Utrecht. Het weekend erna is het alweer feest, want dan staat Euphoria op het programma in 013, Tilburg. De jaarlijks terugkerende en altijd uitverkochte editie heeft ook dit keer weer een divers programma, bestaande uit een frisse mix van gevestigde namen en nieuwkomers van de hedendaagse Hardstyle scene!

Dan door naar de maand februari, die op de eerste van de maand goed van start gaat met het grootste indoor evenement van b2s. Tijdens Hard Bass: Exploration staat de Arnhemse GelreDome opnieuw in het teken van 4 nauwkeurig samengestelde gelegenheidsformaties waarbij het dak eraf zal vliegen! Hard Bass was binnen 1 dag uitverkocht en het wordt dus alleen maar non-stop knallen tot 7 uur in de ochtend op 1 februari! Wil jij net even een tandje meer? Ook dat kan bij b2s, want op 22 februari staat er een nieuwe editie van Hardcore4life op het menu van de Maassilo, Rotterdam. Met vier zalen komt alles op het gebied van Hardcore aan bod en hierdoor is het er eentje waar je zeker bij moet zijn!

Mocht je geen kaarten hebben gescoord voor de nieuwjaarseditie van Pussy lounge, dan heb je op 15 maart een herkansing, want dan is Pussy lounge aanwezig in de Matrixx, Nijmegen. Voor het grotere werk moet je later in de maand naar Sportpaleis Ahoy te Rotterdam komen. Want na het succes van vorig jaar, is het op zaterdag 22 maart tijd voor Knock Out’s Battle for Glory. Met op het programma natuurlijk weer een aantal spraakmakende battles tussen de grootste Hardstyle artiesten van dit moment. De reacties vorig jaar na afloop waren lovend, zowel over de show als de nieuwe locatie voor het evenement. b2s heeft dan ook heel veel zin in het vervolg hierop!

Ook in April blijft b2s doorgaan, te beginnen op 5 april in 013, Tilburg. Want dan komt een oud concept uit de b2s portfolio. Dit naast zijn jaarlijkse vaste plek op Decibel. We hebben het hierbij over UP!, dat garant staat voor het beste op gebied van Jump en Tek, en is dus een evenement wat de echte liefhebber zeker niet mag missen! Als je van het hardere stampwerk houdt is 19 april een datum die je niet mag overslaan. Het Raw Hardsyle concept Loudness keert dan voor de derde keer terug in het oude underground Philips warehouse, een locatie die beter bekend staat als Het Klokgebouw in Eindhoven.

Je merkt het al, het jaar vliegt zo voorbij en intussen gaat b2s zich voorbereiden op de zomer. Het eerste festival is natuurlijk Pussy lounge at the Park, dat ook dit jaar weer plaatsvindt op het recreatieterrein aan de Asterdplas te Breda. Het volledige Freestyle circus gaat natuurlijk mee, inclusief alle residents, aanhang, ladingen drank, een hoop schaars geklede danseressen, confetti kanonnen, vuurpijlen en alle andere fratsen die bij de gezelligheid en gekkigheid van Pussy lounge horen! Tot slot, misschien wel de belangrijkste datum van het jaar, het hoogtepunt uit de b2s portfolio: Decibel outdoor festival 2014! Op 17 augustus wordt het terrein van de Beekse Bergen weer omgetoverd tot een ware stad waar je de hele dag los kunt gaan op je favoriete muziek. De echte diehards zijn natuurlijk al op vrijdag welkom voor het Decibel Weekend en kunnen doorgaan tot maandagochtend 19 augustus!

Je ziet het, er staat alweer een hoop gepland in de b2s agenda! Uiteraard volgt er nog veel meer in de tweede helft van het jaar.

Hier het complete overzicht nog even op een rij:
Zaterdag 4 januari 2014
Pussy lounge
Central Studios, Utrecht

Zaterdag 11 januari 2014
Euphoria
013, Tilburg

Zaterdag 1 februari 2014
Hard Bass: Exploration
GelreDome, Arnhem

Zaterdag 22 februari 2014
Hardcore4life
Maassilo, Rotterdam

Zaterdag 15 maart 2014
Pussy lounge
Matrixx, Nijmegen

Zaterdag 22 maart 2014
Knock Out!
Sportpaleis Ahoy, Rotterdam

Zaterdag 5 april 2014
UP!
013, Tilburg

Zaterdag 19 april
Loudnessil 2014
Klokgebouw, Eindhoven

Zaterdag 14 juni 2014
Pussy lounge at the Park
Asterdplas, Breda

Vrijdag 15 augustus 2014
Decibel – the weekend
Beekse Bergen, Hilvarenbeek

Zaterdag 16 augustus 2014
Decibel outdoor festival
Beekse Bergen, Hilvarenbeek

Zondag 17 augustus 2014
Decibel – the weekend
Beekse Bergen, HilvarenbeekVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 23-12-2013 om 13:20 door Khadber | Translate:

Reacties (3)

Plaats reactie
Khadber 23-12-2013 @ 13:23:29

Geen Euphoria Utrecht?? :(

allard200 23-12-2013 @ 14:49:13

Kan me haast niet voorstellen dat er nog genoeg jump/tek liefhebbers zijn om de 013 te vullen..

ttthijss 05-01-2014 @ 16:54:54

@allard200 jij hebt er verstand van zo te horen!

:D :D :D :D :D :D :D :D :D

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook