Bass Academy lesrooster en overige informatie

Aanstaande zaterdag is het eindelijk tijd voor de masterclass van Bass Academy. BKJN events verstrekt hierbij als organisatie van ‘Het instituut van het Losgaan’, alle informatie die je als student dient te weten om de gehele nacht soepel en leerzaam te laten verlopen.

Beginnend met het lesrooster:

23.00 – 00.00: Seminar: Believers are the future
00.00 – 01.00: The Masterclass Showcase
01.00 – 02.00: Seminar: Raw with a capital R
02.00 – 03.00: Lesson: The pureness of the beat will always survive
03.00 – 04.00: Workshop: Go crazy when you want to!
04.00 – 05.00: Discussion: Core or Style who gives a damn when it’s hard
05.00 – 06.00: Workshop: How to become a final boss

Hosted by the Janitor of the Academy

De docenten en hooggeleerde die bovenstaand rooster zullen invullen zijn in de juiste volgorde:

Last year students: Solutio & The I’s
Head of the School and right hand: Mr. Luna & Mr. E-Force
Professors: Ran-D & Adaro
Professor B-Front
Academic: Mr. Thera
Doctors: Dr. Zany & Dr. Titan
Teachers: Mr. Crypsis & Mr. Radical Redemption
Janitor: Mr. Mc DL!

Entrance
De ingang van Bass Academy is de reguliere (hoofd) entree van North Sea Venue. De poorten van de Academy zullen van 23.00 uur geopend zijn om vervolgens weer de volgende dag om 6 uur te sluiten.

Lockers
Op de academie hebben leerlingen de mogelijkheid tot het huren van kluisjes. Mocht je zeker willen zijn van een kluisje dan kan je via deze link alvast een kluisje online huren.

Camera
Zoals op elk evenement van BKJN events mag je gewoon een fototoestel meenemen. Het is echter niet toegestaan om professionele videoapparatuur mee te nemen.

Uniforms & Homework
Tijdens Bass Academy zal er een merchandisestand aanwezig zijn. Hier vind je de gloednieuwe shirts en truien die je als trotse volger niet kan laten liggen.

Travel & Parking
North Sea Venue is uitstekend te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Kom je met de auto volg dan eerst duidelijk de borden en hierna de aanwijzingen van de parkeerwachters op, om zodoende zo dicht mogelijk bij de locatie te kunnen parkeren. Voor route en informatie check je  even Google maps met als bestemming: Symon Spiersweg in Zaandam.

Minimum Age
De minimumleeftijd is 18 jaar. Bij twijfel kan er aan de leerlingen gevraagd worden zich te legitimeren. Neem daarom een geldig legitimatiebewijs mee zodat je geen risico loopt om op grond hiervan geweigerd te worden. Een rijbewijs, paspoort en Nederlandse identiteitskaart zijn geldige legitimatiebewijzen.

Tickets
Op dit moment zijn de laatste kaarten van Bass Academy verkrijgbaar. De organisatie verwacht dan ook zaterdag geheel uitverkocht te zijn. Wil je zeker zijn van een ticket, wacht dan niet te lang en check www.bkjn.nl of bezoek een van de vele Primera winkels in het land.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 17-12-2012 om 10:15 door Khadber | Translate:

Reacties (4)

Plaats reactie
Snor 17-12-2012 @ 13:26:36

Handig van de organisatie om een bushalte op te geven waar op zaterdag tot 6 uur op gereden wordt en zondag helemaal niet :P Ach, had me er toch al op ingesteld om te moeten lopen vanaf het station dus dat maakt niet zoveel uit

BuzzLightyear 17-12-2012 @ 16:06:33

Jammer dat Thera niet afsluit. Maar desalniettemin heb ik er erg veel zin in!

ttthijss 21-12-2012 @ 10:15:33

Zin in!!!!

Zaparaz 23-12-2012 @ 13:35:24

Wat een feest was dit zeg!

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook