Bass Academy: Nederland wordt steeds slimmer

De datum dat alle toegewijde leerlingen zich weer verzamelen voor een nieuwe masterclass in ‘de Kunde van het Losgaan’ komt steeds dichterbij. Hoogste tijd dus voor een update met o.a. de zaalverdeling en een zeer unieke prijsvraag!

Thuis studeren met Bass Academy
Naast alle thuisstudiecentra die Nederland kent, zal Bass Academy ook met een studieles komen speciaal voor in je eigen woonkamer. Anders dan een standaard thuisstudie Engels of bedrijfskunde zal het hier geen lang traject met toetsen en examens betreffen. Thuis studeren bij Bass Academy zal net zoals de klassikale lessen namelijk een unieke ervaring zijn, die geheel in stijl zich zal kenmerken door het compleet los laten gaan van diens deelnemende studenten. Een ander verschil is dat de thuis studeerles niet op bestelling leverbaar is, maar éénmalig en alleen te winnen!
Wat houdt het precies in: Een workshop ‘Minus is More to Explore’ gepresenteerd door hoogleraar en ‘Head of the School’ Dj Luna. Plus al het materiaal wat de leraar nodig heeft om de les tot een succes te kunnen brengen. Oftewel, we komen een avond bij je thuis met een geluidsinstallatie en dj gear zodat vervolgens Dj Luna een privé optreden zal verzorgen voor jou en al je vrienden in je eigen woonkamer (eventuele ruzies met de buren op eigen verantwoordelijkheid).
Wat moet je doen om kans te maken: Nodig op Facebook al je vrienden uit voor het evenement via deze link. Deel vervolgens de flyer op je eigen Facebookpagina met de tekst: ‘I am a Bass Academy student’. Mocht je geen Facebook hebben dan mag de flyer met dezelfde tekst ook getwitterd worden met #BassAcademy #BKJN. Stuur een printscreen hiervan naar [email protected] Uit alle inzendingen zal één gelukkige winnaar worden geloot.

The Masterclass 2.0
Bass Academy zal voor het eerst in zijn geschiedenis drie zalen programmeren. Hierdoor vind je naast alle workshops en seminars op de mainstage nu ook 2 zalen die met Aardrijkskunde en Scheikunde lessen zullen worden ingevuld. De zaalverdeling zier er hierdoor als volgt uit:

The Masterclasses
Titan
Frequencerz
Luna vs Adaro
High Voltage
Deetox
Kevin Kaos
E-Force LIVE
Thera LIVE
Avio LIVE
B-Front LIVE
Mc The Russian

Chemistry
Warface
Solutio & The I’s
Dark Pact
Prefix & Density
Fanteria
Mc No-iD

Geography
Exit Mind
Main Concern
Outbreak
Sasha F
Hasty Boy

Een belofte van de schoolleiding
Er zijn de laatste tijd veel berichten binnengekomen van bezorgde studenten. Er zou veel twijfel zijn ontstaan over de kwaliteit van het geluid en de wachttijden bij de entree van North sea venue. BKJNevents kan hier op antwoorden dat zij er alles aan zullen doen de bezoekers ook deze editie weer als geweldig te doen laten ervaren. Het geluid en diens kwaliteit hebben namelijk de hoogste prioriteit op onze evenement. Zelf heeft de locatie ook een reactie gegeven en die luidt als volgt:

Bij deze wil North sea venue als locatie reageren op de klachten over het geluid tijdens het evenement Rauw op je Dak d.d. 9 november jl. Tijdens dit evenement heeft de organisatie, Art of Dance in samenspraak met de locatie North sea venue een proefopstelling van een ander geluidssysteem neergezet dan het standaard geluidssysteem wat we doorgaans gebruiken. Helaas heeft het systeem niet geheel de gewenste effecten met zich meegebracht en is dit voor sommige bezoekers deels ten koste gegaan van de beleving van het evenement. Voor de goede orde zal North sea venue voortaan met het oude vertrouwde geluidssysteem werken en nog meer de kwaliteit van het geluid bewaken voor de optimale sfeer en beleving tijdens het evenement. Wij willen via deze weg onze welgemeende excuses aanbieden en hopen op jullie vertrouwen’

Het moge duidelijk zijn dat je tijdens Bass Academy gewoon weer maximaal zal knallen! Ook aan de entree zullen aanpassingen worden gedaan om dit beter te laten verlopen. Wel wordt er aan alle leerlingen gevraagd niet allen tussen 23.00 en middernacht te komen. De eerste les begint precies om 22.00 uur en als je serieus met je studie bezig bent, is het niet meer dan logisch dat je geen enkele les mist.

Tickets
Zijn nog steeds te verkrijgen en kosten slechts €25 ex fee. Bestellen kan via www.bkjn.nl Houd deze site tevens in de gaten voor meer nieuws, de nieuwe remix van het Bass Academy Athem en de nieuwe trailer die binnenkort uitkomt.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 18-11-2013 om 10:38 door Khadber | Translate:

Reacties (2)

Plaats reactie
Youri 20-11-2013 @ 16:56:17

LEKKER!

Nego 21-11-2013 @ 15:15:06

Rauw op je Dak was echt een klote feest in de Hemkade. Niet alleen het geluid was slecht.

2 uur buiten in de rij moeten wachten in de regen voordat je naar binnen kon.
2.75 per muntje
Veel maar dan ook echt veel te druk
Vanaf half 5 geen eten meer te krijgen en zelfs geen flesjes water?
Brak geluid

Dus voorlopig voor mij geen Hemkade meer.

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook