Bass Academy: The Masterclass 2.0 – final info

Aanstaande zaterdag is het eindelijk tijd voor een nieuwe editie van Bass Academy. Mocht je het huiswerk niet op tijd af krijgen, geen nood!

Bij ‘s werelds enige ‘Instituut van de Kunde in het Losgaan’ hebben ze namelijk schijt aan huiswerk en wordt alles bijgespijkerd met keiharde praktijklessen. Natuurlijk zullen de studenten met meer ervaring en veel zelfstudie voor op de eerstejaars lopen. Maar de lessen uit het verleden leren ons dat dit niet altijd het geval hoeft te zijn. Voor al deze doorgewinterde studenten en beginnende talenten zijn er dit keer dan ook drie verschillende vakgerichte lessen te volgen. Beginnend met het lesrooster van de traditionele Masterclasses op de mainstage en diens bijbehorende tijden:

22.00 – 23.00: Kevin Kaos
23.00 – 00.00: High Voltage
00.00 – 01.00: Luna vs Adaro (incl. openingsshow)
01.00 – 01.30: Thera LIVE
01.30 – 02.30: Frequencerz
02.30 – 03.00: Avio LIVE
03.00 – 04.00: Titan
04.00 – 04.30: E-Force LIVE
04.30 – 05.30: Deetox
05.30 – 06.00: B-Front LIVE
Hosted by: Mc The Russian

Back to Are48
Voor alle leerlingen die de schoolleiding hebben aangeschreven, gemaild of gesproken: Uw gebeden zijn gehoord. Zaterdag zal na een periode van afwezigheid, Bass Academy weer terugkeren in de alom geprezen Are48. Oftewel de achterste zaal van North sea venue zal net als de eerste edities van Bass Academy weer het domein zijn van de rauwste saus die de hardstylekeuken te bieden heeft. Dat de keuken dit keer geheel in het teken van de Aardrijkskundeles zal staan moge duidelijk zijn en de leraren van internationale klasse die hier speciaal voor worden ingevlogen zijn:

00.00 – 01.00: Hasty Boy
01.00 – 02.00: Sasha F
02.00 – 03.00: Outbreak
03.00 – 04.00: Exit Mind
04.00 – 05.00: Main Concern

Chemistry
De linker zijvleugel zal plaats bieden aan de gestoorde Scheikundeprofessoren. In deze lessen kom je gekste formules en raarste combinaties tegen die allen een speciale uitwerking op het publiek zullen hebben. De artiesten die ervoor zullen zorgen dat je raw hardstyle gevoel nog meer zal gaan borrelen zijn:

00.00 – 01.00: Fanteria
01.00 – 02.00: Solutio & The I’s
02.00 – 03.00: Dark Pact
03.00 – 04.00: Warface
04.00 – 05.00: Prefix & Density
Hosted by: Mc No-iD

Entrance
De ingang van Bass Academy is de reguliere (hoofd)entree van North sea venue. De poorten van de Academy zullen van 22.00 uur geopend zijn om vervolgens weer de volgende dag om 6 uur te sluiten.

Lockers
Op de academie hebben leerlingen de mogelijkheid tot het huren van kluisjes. De kluisjes bevinden zich binnen in de locatie, je hebt dan ook de gehele nacht toegang tot de kluisjes.

Camera
Zoals op elk evenement van BKJN events mag je gewoon een fototoestel meenemen.
Het is echter niet toegestaan om professionele videoapparatuur mee te nemen.

Winner private lesson
De afgelopen weken kon je kans maken op een echte privéles bij je thuis. Bestaande uit een complete dj & geluid set en Head of the School dj Luna die hiermee een feestje komt bouwen! Uit de vele inzendingen is Marissa Cerneus als gelukkige winnares uit de bus gekomen.
De schoolleiding zal spoedig contact met haar opnemen.

Travel & Parking
North sea venue is uitstekend te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Kom je met de auto volg dan eerst duidelijk de borden en hierna de aanwijzingen van de parkeerwachters op, om zodoende zo dicht mogelijk bij de locatie te kunnen parkeren. Voor route en informatie check je even Google maps met als bestemming: Symon Spiersweg in Zaandam.

Minimum Age
De minimumleeftijd is 18 jaar. Bij twijfel kan er aan de leerlingen gevraagd worden zich te legitimeren. Neem daarom een geldig legitimatiebewijs mee zodat je geen risico loopt om op grond hiervan geweigerd te worden. Een rijbewijs, paspoort en Nederlandse identiteitskaart zijn geldige legitimatiebewijzen.

Tickets
Op dit moment zijn er nog kaarten voor Bass Academy verkrijgbaar via www.bkjn.nl
Gezien de kwaliteit van de opleiding houdt het Instituut er rekening mee dat er niet te veel leerlingen tegelijk in een klas zullen worden geplaatst. Bass Academy zal hierdoor net als vorig jaar compleet uitverkocht gaan. Voor het tegengaan van zwarthandel en om de leerlingen die laat beslissen nog enigszins van dienst te zijn, zullen op de avond zelf de laatste kaarten aan de deur verkocht worden.

Voor meer informatie kijk je op www.bkjn.nlVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 16-12-2013 om 18:58 door Khadber | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook