Bass Attack – Liberation: 5 mei in Café/feestzaal ‘t Vöske

Voor het festivalseizoen van start gaat wordt er in het uiterste zuiden van ons land nog 1 indoor feest gehouden. Namelijk de 4e Editie van Bass Attack met als thema: Liberation. Met al 3 succesvolle edities in het verleden kon het niet uitblijven dat er in 2012 een 4e editie aankomt.

Bass Attack staat bekend om zijn opbouwende line-up’s, goede sfeer, betaalbare bonnen en goedkope entree prijzen. Omdat er in het verleden al Ran-D, Alphaverb, Josh & Wesz, Low-E, Degos & Redone en The Vision op bezoek zijn gekomen kan het niet uitblijven dat er bij deze editie ook een paar grote namen een kijkje komen nemen.

Line-up:
Radical Redemption
Nitrouz (Australië)
Sound Freakerz
Warface “Showcase”
Triax vs Joepardy
Zero Awarenez
Excessive
MC DL!

Anthem:
Het anthem van Bass Attack wordt verzorgt door niemand minder dan Warface. Warface is vrijwel nieuw voor het grote publiek, maar een aantal liefhebbers hebben al via hardtraxx kennis gemaakt met deze producer. Warface zelf heeft al via een interview beloofd dat zijn “Showcase” een unieke, energieke maar vooral een rauwe set gaat worden. Bass Attack wordt tevens ook het eerste optreden van Warface.

Warface – The interview:
YouTube Preview Image

Tickets:
Voorverkoop: € 10,-
Deurverkoop: € 15,-

De tickets zijn te verkrijgen via [email protected] en ze zijn verkrijgbaar bij de feest locatie zelf:
Café/Feestzaal ’t Vöske
Grote straat 8
6325 EC Berg en Terblijt

Meer informatie: www.berg-events.nlVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 20-04-2012 om 17:49 door Jor-D | Translate:

Reacties (1)

Plaats reactie
CyrilHS 20-04-2012 @ 18:50:24

Net zoals vorige keer aanwezig! ^^

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook