Bass-D zet carrière voort bij de ANWB-alarmcentrale

Je kent het wel, het gevoel wat je krijgt bij een accu- of olielampje wat ineens gaat branden of wanneer er levensgroot “STOP” in je dashboard komt te staan…Daar sta je dan op zaterdagavond langs de kant van de weg, god mag weten bij welk hectometer paaltje en het eerste tankstation is in de verste verte nog niet te zien. Wat te doen? Juist! De ANWB-alarmcentrale inschakelen!

Het een altijd een hele opluchting als iemand met het juiste gereedschap en middelen je snel weer op weg kan helpen. De ANWB alarmcentrale, onder leiding van Bass-D, staat de hele nacht voor je klaar en heeft de juiste startkabels en bijbehorende middelen voor een gruwelijke avond.

Vanwege de winterse weersverwachtingen heeft de Bass-D een aantal collega’s opgeroepen om stand-by te staan, vooral op 15 februari wordt er heel wat chaos verwacht! Het team van de ANWB alarmcentrale biedt jou deze nacht de verzekering voor een directe levering van de juiste koppelingsplaten en ander speciaal materiaal. Met de garantie van de vetste freestyle tracks en een team dat perfect op elkaar is ingespeeld zorgt ANWB voor een fenomenale tweede editie in Harders Plaza.

Bass-D
Tha Playah
Day-Mar
Outsiders
Raoul DKC
Scott Marten
MC Justice

Heb jij die motor met een snoeiharde kickstart? Laat op 15 februari zien hoe hard jij kunt knallen en doe dan die avond een beroep op de ANWB alarmcentrale! Tickets zijn voor slechts €10,- verkrijgbaar bij 1 van de 450 Primera Stores of online op www.hardersplaza.com.

#anwbevent #freestyle #hardersplazaVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 27-01-2014 om 21:15 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook