Bassrulers 13 maart 2010: Line-up

Zaterdag 13 maart strijkt J&E Entertainment neer in Etten-Leur voor een onheilspellende 13e editie van Bassrulers. Na de 3 uitverkochte edities van 2009 belooft ook voor de voorjaarseditie weer een waar spektakelstuk te worden. Zalinaz zal een avond lang gedomineerd worden door diverse kopstukken uit harddanceland.

Zo maakt voor het eerst in 2 jaar, het al jarenlang zeer populaire duo, Deepack weer haar opwachting op Bassrulers. Met hun sfeervolle en energieke sets weten ze keer op keer het publiek in extase te brengen. De Italiaanse sound wordt ditmaal vertegenwoordigd door Zatox. De laatste jaren pendelt deze Italiaan meerdere malen per maand op en neer naar Nederland om het Hollandse publiek te trakteren op een portie recht-voor-je-raap hardstyle.

De revelatie van de afgelopen tijd zijn zonder twijfel de Psyko Punkz. Deze gasten laten met veel succes een frisse wind waaien met hun Dirty Workz sound. Dat leverde ze al snel een flink aantal grote boekingen op, en nu dus ook een plaatsje op Bassrulers.

Nieuw in de Bassrulers line-up is ook The Viper, die voor het eerst zijn opwachting maakt en zal afsluiten zoals alleen hij dat kan. Verder ontbreekt natuurlijk ook resident Pat B niet. MC Apster zal de vocals voor zijn rekening nemen.

In de tweede area tracht de organisatie dit maal het hardcorepubliek meer dan te vermaken door twee van Neerlands populairste dj’s: Tha Playah & Endymion. Verder maakt Only voor het eerst zijn opwachting op Bassrulers, deze Brabander timmert hard aan weg, wat hij ondermeer bewijst met zijn boeking op de komende Masters of Hardcore. Ten slotte maken uiteraard residents Dr. Rude en B!zar weer hun opwachting evenals MC Tha Watcher.

Kaarten voor Bassrulers kosten € 15,00 excl. fee en zijn verkrijgbaar via www.j-e.nl en alle Primerawinkels. Vanaf eind januari start ook de voorverkoop bij de lokale Music Stores.

De complete line-up:

Area 1:
Deepack
Zatox
Psyko Punkz
The Viper
Pat B
Hosted by MC Apster

Area 2:
Tha Playah
Endymion
Dr. Rude
Only
B!zar
Hosted by MC Tha Watcher.

Inmiddels is J&E Entertainment ook druk bezig met de voorbereidingen voor Bassrulers Outdoor, wat dit jaar plaatsvindt op zaterdag 22 mei. Na de uitverkochte editie van vorig jaar zal dit jaar gekozen worden voor een grotere opzet. Hierover is binnenkort meer info te vinden op www.j-e.nlVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 15-01-2010 om 13:25 door Khadber | Translate:

Reacties (4)

Plaats reactie
hardstyle Lover 15-01-2010 @ 13:35:30

nicely line-up ^^
alleen welke leeftijd zit hier aan vast?

Khadber 15-01-2010 @ 13:38:50

16+

bwartje 15-01-2010 @ 15:48:12

Vorige editie was top! Maar deze line-up is helemaal het einde!

Zatox, Psyko Punkz, The Viper, Tha Playah, Endymion!!! (l) (l)

Yoshua 16-01-2010 @ 18:43:43

16+ deze week ff kaartje kopen voor Bassrulers 13 & Vendettaa(A):D

is 15min rije met de auto vanaf me huis:P

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook