Bassrulers onthult line-up

Zaterdag 19 november maakt Zalinaz zich op voor de najaarseditie van Bassrulers. Etten-Leur mag zich wederom voorbereiden op een enerverende avond met schurende synths en krachtige beats.

Organisator 2K Music heeft besloten weer wat kleine veranderingen door te voeren in het concept Bassrulers. Waar het concept 6 jaar begon met de voor die tijd vernieuwende jumpsound, heeft het zich inmiddels ontwikkeld tot het regionaal toonaangevende hardstyle en hardcore concept van Zuidwest Nederland. Mede dankzij de doorbraak van een aantal nieuwe artiesten heeft de hardstyle de afgelopen tijd weer een nieuwe boost gekregen en is de variatie aan stijlen toegenomen. Daarom zal er deze keer in de benedenzaal ook afgesloten worden met hardstyle.

Ook in de line-up is gestreefd naar een mix van gevestigde namen en de nieuwe generatie top dj’s, Dit heeft geresulteerd in het feit dat er dit keer maar liefst 4 dj’s hun debuut maken tijdens Bassrulers. Ten eerste wellicht één van de weinige grote namen die nog nooit op Bassrulers stond; Catscan. Deze man heeft een indrukwekkende cv aan releases, waarvan het einde nog niet in zicht is, getuige zijn nieuwste release ‘Impending Doom’. Daarnaast zal ook T-junction voor het eerst zijn opwachting maken in Zalinaz.

In de hardstyle area is er plaats gemaakt voor Arkaine. Dit veelbelovende trio scoorde hoge ogen op Defqon, en dwong daarmee ook een plek af op Q-Base. Talentvol zijn zeker ook het gebroeders duo Sound Rusherz. Hun producties zijn inmiddels opgepakt door Mental Theo, met wie ze nu ook regelmatig toeren door Nederland en Europa.

Daarnaast geven ook o.a. Noisecontrollers act de présence evenals de voorman van de rauwe sound B-Front, gaat resident Pat B voor het eerst op Bassrulers live en is The X-clusive na zijn roemruchte optreden inclusief stagedive tijdens de laatste outdooreditie weer helemaal terug van weggeweest.

De complete line-up is als volgt:

Area 1:
Noisecontrollers
B-Front
Bioweapon
Arkaine
Sound Rusherz
Pat B live
MC Apster

Area 2:
Catscan
Amnesys
T-junction
The X-clusive
B!zar
MC TMC

Kaarten voor Bassrulers kosten € 17,00 excl. fee en zijn verkrijgbaar via www.2k-music.nl en alle Primerawinkels. Vanaf 1 september start ook de voorverkoop bij de regionale voorverkoopadressen.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 16-08-2011 om 14:30 door Jor-D | Translate:

Reacties (2)

Plaats reactie
Badaap 16-08-2011 @ 14:41:20

dus bioweapon is nu alleen nog maar sam.. ?

Donovanray 16-08-2011 @ 22:48:02

Haha kan die poster nog lelijker? :p

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook