Bassrulers Outdoor: The Line-up

Op zaterdag 23 mei vindt alweer de 3e editie plaats van Bassrulers Outdoor; wederom aan het Schelde-Rijnkanaal bij Nieuw-Vossemeer. De verwachtingen zijn weer hooggespannen na de succesvolle voorgaande edities.

Terwijl afgelopen zaterdag de jubileumeditie in een uitverkochte Zalinaz nog uitbundig gevierd werd was organisator J&E Entertainment achter de schermen al druk bezig om de komende editie nog meer uit te pakken met een line-up die alle 10 de voorgaande edities van het bekendste harddance concept van Zuidwest Nederland overtreft.

Evenals voorgaande edities zijn er ook nu weer 2 tenten. In de harddance area wordt overwegend hardstyle geprogrammeerd, met grootheden als Zany die eindelijk zijn langverwachte debuut gaat maken op Bassrulers. Hij ontving kort geleden nog een harddance award voor beste album en toert inmiddels heel de wereld over om de Nederlandse hardstylesound verder te verspreiden.

Ook de duo’s D-Block & S-te-Fan en Noisecontrollers zullen plaatsnemen achter de draaitafels. Al in een vroeg stadium in het carrière stonden ze op Bassrulers en inmiddels zijn beiden doorgestoten naar de vaderlandse top op hardstylegebied. Ze zijn dan komende zomer weer te zien op vrijwel alle festivals in binnen- en buitenland. Dit geldt ook voor de Italiaanse dj Activator die speciaal komt overgevlogen.

Speciaal voor deze gelegenheid zullen ook Darkraver en Joe Rascal een gevarieerde set verzorgen. Joe Rascal is het alter ego van resident dj Pat B, die veel indruk maakte tijdens zijn livesets in het radioprogramma van Darkraver en Norman op Fresh FM. Darkraver zag het toen al helemaal zitten om een keer samen te draaien en dat gaat nu dus daadwerkelijk gebeuren.

De afsluiting die traditioneel een tandje harder is, ligt dit jaar in handen van de zeer succesvolle dj / producer Evil Activities. Verder zijn ook OCD en B-Front die de laatste tijd hoge ogen gooit van de partij en is de hosting weer in handen van MC Apster

In de tweede area die gehost wordt door Glorification, wordt opgebouwd van early rave naar hardcore. Ook deze area heeft een Italiaans tintje met grootheden als Noize Suppressor en Tommyknocker. Ook de ‘godfather’ Paul Elstak is aanwezig, evenals zijn Rotterdamse collega’s Tha Playah en Panic die eveneens aanwezig was op de 2 voorgaande edities. Oudgediende Vince zorgt voor de oudere klappers en uiteraard is ook Glorification resident dj Reza van de partij, evenals de vaste Bassrulers dj’s B!zar en The X-clusive. De line-up wordt gecomplementeerd met dj Chaos en MC Tha Watcher.

Het festival begint om 13:00 u. De eindtijd van het festival is evenals vorig jaar 00:00 u. Een uurtje later dus dan de meeste grote festivals. Er is weer genoeg pakeerruimte aanwezig en dit jaar is het ook mogelijk om per bus naar het festival te reizen. Meer info hierover is te vinden op www.thepartyexpress.nl

De online voorverkoop via het betrouwbare ticketsysteem Paylogic is inmiddels gestart op www.bassrulers.nl en kaarten zijn ook verkrijgbaar bij de Music Stores in de regio. De kaarten kosten € 22,50 excl fee.

Line up:

Area 1: Bassrulers
Activator
B-Front
D-Block & S-te-Fan
Darkraver
Evil Activities
Joe Rascal
Noisecontrollers
OCD
Zany
MC: Apster

Area 2: Hosted By Glorification
B!zar
Chaos
Noize Suppressor
Panic
Paul Elstak
Reza
Tha Playah
The X-clusive
Tommyknocker
Vince
MC: Tha WatcherVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 19-03-2009 om 12:41 door Khadber | Translate:

Reacties (9)

Plaats reactie
a-troxx 19-03-2009 @ 12:45:51

Schrale flyert…

Khadber 19-03-2009 @ 12:51:51

Overigens.. Bassrulers Outdoor:
“Evenals voorgaande edities zijn er ook nu weer 2 tenten.”

Nouja.. Line-Up ziet er wel redelijk goed uit! Voor Hardstyle teminste, ben niet zo van de Hardcore.

Nipsen 19-03-2009 @ 14:52:34

Haha dit is zeker wel een vet feestje, lekker in de buurt. Bassrulers zijn goede feestjes. Jammer genoeg ben ik er niet bij want heb dan examens….

Freaky_87 19-03-2009 @ 16:56:01

Zware line up !! :) :)

Jens 19-03-2009 @ 17:22:09

Ziet ‘r niet slecht uit , DBSTF , NC en Zany .

Nevada 19-03-2009 @ 19:34:01

10 min fietsen. Zoals altijd zeker aanwezig

Sven 22-03-2009 @ 18:31:27

Ziet er goed uit! Is hier een minimum age?
Greetz Sven

InQontrol09 22-03-2009 @ 18:49:54

Zal wel 16+/18+ zijn.. denk zelf 18+

pina 16-03-2010 @ 21:29:24

Die zaterdag valt toch op de 22ste?
De line up ziet er iig goed uit!

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook