Beat Fabrique houdt uitverkoop

Aanstaande zaterdag is het eindelijk tijd voor Beat Fabrique, het nieuwe concept in de Factory 010, met heel veel vertrouwen heeft de organisatie een sterke productie ingezet om op die manier goed voor de dag te kunnen komen met het nieuwe concept. Ondanks alle promotie en effort die de organisatie in Beat Fabrique heeft gestopt moeten ze erkennen dat de voorverkoop tot op dit moment erg tegenvalt. Met een productie met 9 artiesten verdeeld over 2 zalen is de organisatie dan ook genoodzaakt om in actie te komen om ervoor te zorgen dat een ieder toch een geslaagde avond tegemoet gaat.

De organisatie heeft dan ook besloten om alle ticketkopers de mogelijkheid te bieden om iemand mee te nemen op het kaartje, met andere woorden, 2 voor de prijs van 1.. De organisatie hoopt hiermee extra mensen te trekken en te zorgen voor een succesvol event.. Via Easyticket zullen de kaarten voor de reguliere prijs verkocht worden, het ticket is dan geldig voor 2 personen, je bent dan voor 15 per persoon euro binnen.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 09-12-2011 om 12:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (2)

Plaats reactie
Roan 09-12-2011 @ 12:26:49

Vergelijk dit feest eens met Loudness of Reset. Beide goedkoper en betere line-up. Een ongelukkige datum en een te hoge entreeprijs leiden dan tot een tegenvallende pre-sale.

Edwinn 09-12-2011 @ 14:36:43

Je kunt dit ook niet met Loudness of Reset vergelijken, want het zijn twee verschillende muziekstijlen. Des te meer dat het enorm zonde is dat het niet loopt, bewijst (helaas) maar weer is dat Hardtrance zo dood als een pier is.. :cry:

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook