Beat Fabrique pakt 10 december uit met 2 zalen in Factory 010

Op zaterdag 10 december, waarvan we slechts anderhalve week verwijderd zijn, gaat PT Events los met het nieuwste concept Beat Fabrique in de Rotterdamse Factory010! Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een compleet-uit-je-dak-avond. Voor het eerst tovert PT een concept uit de hoge hoed waar liefhebbers van zowel trance als de hardere stijlen in Electronic Dance Music volledig op hun wenken bediend worden. In twee übervette zalen met acts van Proteus, Scot Project, Fausto, RAM, Signum en vele andere toppers zal het fundament van de oude fabriek aan de Maashaven weer eens goed getest worden!

Om de horizon te verbreden, maar ook zeker om op de vaak uitgesproken wens van veel PT-members in te spelen bedacht PT Events een concept waar twee muziekgenres in één internationale line-up gecombineerd konden worden. Om extra goed en verzorgd uit te pakken is PT een samenwerking aangegaan met de organisatie van Sense for Trance. Zij hosten de tweede Area en pakken met headliner Signum meteen flink uit!

De robuust ogende zaal van Factory010 wordt door PT zelf ingevuld met een vijftal waanzinnige Harddance acts. De avond zal worden geopend door een duo dat al sinds de hoogtijdagen van de Nederlandse Harddance Scene actief is. Charly&Nazzz, ze stonden zelfs al eens op het grote HQ podium van DanceValley. Twee echte freaks als het om Harddance gaat en twee performers die hun vak meer dan goed verstaan! Zet deze twee Music Maniacs in een dj-booth en er komt een brok energie vrij waar je blij van wordt. Met recht een lekkere opening van deze eerste editie van de Beat Fabrique. Ze zullen echter na anderhalf uur plaats maken voor waarschijnlijk ook één van hun helden. Het stokje zal worden doorgegeven aan één van de grootmeesters van de hardtrance, Scot Project! Wie kent deze rockster met zijn dreadlocks en kenmerkende sound niet! Het moge duidelijk zijn, het dak van de factory zal al snel een paar centimeter hoger liggen. Tijd voor een warming up is er nauwelijks. Het vuurwerk begint al bij de eerste beat! Als Scot zijn energie heeft overgebracht op het publiek is het tijd voor een heerlijke flashback! Voor één keer neemt RAM je mee terug naar het tijdperk waarin hij samen met Bas de hele wereld onveilig maakte! De Bad Boys zijn al weer bijna 3 jaar uit elkaar, maar leven nog voort in de harten van vele hardtrance liefhebbers. RAM neemt je, hetzij solo, nog één keer mee terug naar die waanzinnige tijd. Mis dit niet!

Vanaf dat moment zal er alleen nog van dik hout planken gezaagd worden. Niemand minder dan Fausto, misschien wel Nederlands grootste export product op gebied van Harddance, beklimt het podium en zal het gas er flink opgooien! Het aantal Fausto-fans in Nederland is door de jaren heen enorm gegroeid en zijn energieke sets, vol expressie en ‘performing skills’ zijn echt uniek te noemen! PT raadt iedereen aan fris aan de start van deze avond te verschijnen, want op deze dansvloer wordt het uiterste van je gevraagd. Mocht je na de set van Fausto nog niet uitgedanst zijn? Niet getreurd! Het hoogtepunt moet dan nog komen…..De afsluiting in deze grote zaal wordt verzorgd door de Finse Harddance specialist Proteus! De term ‘schuren’ mag nauwelijks nog een betekenis hebben, hier wordt gezaagd! Deze grootheid, die meerdere malen tot beste Harddance artiest uitgeroepen is, zal het laatste beetje energie uit je lichaam trekken om de avond op abnormale wijze af te sluiten.

Mocht je nou halverwege een uitstapje naar de andere zaal willen maken. Ook hier gaat geknald worden, al zal het geluid meer Trance gerelateerd zijn. De avond wordt in deze tweede Area begonnen met de prachtige Miss Legacee. Rond middernacht zal Signum in een anderhalf uurs set laten zien waarom hij al zo lang meedraait aan het front. Signum draait nog steeds over de hele wereld en zijn producties worden nog steeds voorzien van support door de major dj’s in de Trance scene! Na Signum zal Angelique een uur draaien om vervolgens haar vrouwelijke collega Miss Legacee naast zich te nemen voor nog eens een uur ‘Girl Power behind the decks!’ Het slot in deze tweede zaal komt van Mister Quest4Trance: EL Haag!

Tickets
Tickets voor deze muzikale sneeuwstorm zijn te koop op www.pt-events.nl en Easyticket.nl Vanzelfsprekend krijg je voor deze entreeprijs de standaardwaardes die je op een evenement van PT Events gewend bent. Tickets à € 28,50 bezorgen je een avond die je niet snel zult vergeten met de beste artiesten en diens acts, vers fruit en ijsjes om zo nu en dan even af te koelen, verzorgd sanitair, voldoende, gratis parkeergelegenheid en ‘last but not least’, altijd erg veel leuke mensen om je heen die allemaal met hetzelfde gevoel naar deze avond hebben toegeleefd!

BEAT FABRIQUE,
DATE: 10 DECEMBER 2011
TIME: 22:00 – 05.00
AGE: 21+
LOCATION: FACTORY 010, MAASHAVEN ZZ 1-2, ROTTERDAM
PRICE: PRESALE € 28,50 @ www.ptevents.nl en www.easyticket.nl
LINE UP: SCOT PROJECT, PROTEUS, FAUSTO, RAM, CHARLY & NAZZ, SIGNUM, ANGELIQUE!, MISS LEGACEE, EL HAAG
INFO: www.ptevents.nlVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 25-11-2011 om 14:30 door Jor-D | Translate:

Reacties (5)

Plaats reactie
Patjee410 01-12-2011 @ 14:57:33

Loudness :)

Edwinn 01-12-2011 @ 17:20:45

Blackroom ziet d’r echt super interessant uit, beetje jammer dat de leeftijdsgrens 21+ is.. :(

Rik 01-12-2011 @ 17:32:18

Kan me niet voorstellen dat dit uit kan…

Tel 02-12-2011 @ 19:37:27

Had hier wel graag heen gewilt jaa

Dutch_Master 03-12-2011 @ 16:46:38

Is er ook een reden dat het 21+ is??

Had sws wel ff in de blackroom willen staan ^^

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook