Beat the Bridge full line-up release

Beat the Bridge is ‘the place to be’ tijdens Kingsnight & Kingsday 2015! En zeker dit jaar, want Beat the Bridge bestaat dit jaar 5 jaar en pakt daarom groots uit!

Het beste hardstyle event op koningsnacht en -dag onder de legendarische John Frostbrug in Arnhem doet er namelijk een schepje bovenop, met een derde area, extra vette show, unieke locatie, dikke line-up en top geluid!

Bigger, Bolder, Better is de belofte en dit zie je dus meteen terug in de line-up! Met een exclusieve live set van B-Freqz onderscheidt BTB zich ook in 2015 weer. Dit is hun eerste optreden in 2015 en de heren gaan dan ook groots uitpakken. Ook E-Force, de nummer 1 van de Facebook DJ Poll van BTB is er natuurlijk bij op beide dagen! Ook ontbreken de top hardcore namen niet, met namen zoals Angerfist en Tha Playah. Vanwege hun 5 jarig bestaan gaan ze ook een beetje terug in de tijd op hun freestyle/early hardstyle stage, met namen zoals The Prophet, Pavo en Luna, die al vanaf het begin de line-up van Beat the Bridge vormen. Dit jaar hebben ze ook Dana weten te strikken, wat deze stage nog specialer maakt. Met nog twee vette live acts erbij, namelijk Ran-D live & Theracords live, (Thera, Degos & Re-Done en Project Exile), is BTB iets wat je zeker niet mag gaan missen!

De volledige line-up inclusief de verdeling tussen night & day is dan ook bekend en kun je vinden op www.beatthebridge.nl/line-up

De 5-year Fan tickets waren binnen no-time uitverkocht! Heb je nog geen tickets? Koop ze dan snel op www.beatthebridge.nl/tickets

Let wel op, de minimale leeftijd op Beat the Bridge is 18!

Wil je alvast in de stemming komen door te genieten van de vorige editie van Beat the Bridge? Check dan hier de aftermovie van 2014:

YouTube Preview ImageVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 02-02-2015 om 23:26 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook