Bekendmaking timetable Conquest – Life beyond earth

Op maandag 24 december (kerstavond) vindt traditiegetrouw een nieuwe editie van het harddance evenement Conquest plaats, het thema van deze negende editie is “Life beyond earth”.

Conquest is één van de populairste harddance club-events in België en de editie op kerstavond is voor velen een vaste traditie geworden. Uiteraard vind deze editie plaats in Highstreet, een club met een capaciteit van maar liefst 2500 personen waar verscheidene grote events zijn ontstaan (onder andere Bassleader).

Timetable: Conquest – Life on earth
22:00 – 22:45 : The soundkickz
22:45 – 23:30 : Pat B vs The jokers
23:30 – 00:30 : Modifyers
00:30 – 02:00 : Wildstylez
02:00 – 02:30 : Frequencerz live
02:30 – 03:30 : Re-volt
03:30 – 05:00 : Angerfist
05:00 – 06:00 : Insane army

Wildstylez:
DJ Mag # 41, Wildstylez X-qlusive in 2013 en samen met Brennan Heart verantwoordelijk voor de mainstream hit van 2011 : “Lose your mind”. Een van de grootste hardstyle namen in de scene.

Angerfist:
Geen uitleg nodig… Zonder enige twijfel de meeste populaire hardcore dj ooit. DJ Mag # 42.

Re-volt:
Als enige Belgen getekend bij Fusion. Re-volt’s nieuwste track “Free” werd in november door Headhunterz gedraaid in Hard with style en door Heady genoemd als één van zijn nieuwe favorieten! Eentje om in de gaten te houden.

Frequencerz live:
Het rawstyle duo die hun absolute doorbraak kenden in 2012… Iedereen kent hun raw tracks zoals Bitch, Revolution, Burnin,… wel. Ditmaal live on stage.

Pat B:
Nederlander Pat B word nog steeds geassocieerd met zijn residentie in het legendarische “The site” maar ondertussen hoort deze sympatieke dj bij de absolute jump-top! Tevens Conquest resident dj.

Omdat de organisatie ook veel belang hecht aan het steunen van jonge talenten worden deze toppers aangevuld met opkomende talenten die zich altijd dubbel en dik bewijzen.

Modifyers: Winnaars Conquest hardstyle dj contest + Main day festival
The jokers: Winnaars Conquest jump/tek dj contest + Dirty workz on tour
Insane army: 2de plaats Conquest hardcore dj contest + Hardbeatzz
The soundkickz: 2de plaats Conquest jump/tek dj contest + Beachland

Conquest: Life beyond earth, maandag 24 december 2012 (kerstavond) te Highstreet (Hoogstraten, België).

Highstreet, dat ook zeer populair is bij het Nederlandse publiek ligt net over de Nederlandse grens (in België) en is zeer vlot bereikbaar via de E19 Breda-Antwerpen op slechts 20 min rijden van Breda. Bovendien is er voor de rokers een gans nieuwe rokersruimte voorzien, die volledig geïntegreerd is in de mainroom zodat ook zij aan hun trekken komen, letterlijk en figuurlijk dan.

Kaarten zijn niet verkrijgbaar aangezien de organisatie telkens enkel doorsale te voorziet, de deuren openen om 22:00u en sluiten pas om 6u / 6u30.

Meer info over Conquest vind u op www.conquestevent.comVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 23-12-2012 om 21:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook