Beste festival van Nederland start Early Sunday verkoop

Met de nieuwste titel ‘Beste festival van Nederland’ op zak, uitgereikt door Festivalchart, zal de organisatie er alles aan doen om aankomende editie alle verwachtingen te overtreffen. Op zondag 8 juni kunnen 25.000 bezoekers genieten van de parel onder de Brabantse festivals. Early Sunday tickets, met een korting van €5,-, gaan woensdag 5 februari om 19:00 uur in de verkoop. Zorg dat je er op tijd bij bent, want voorgaande jaren waren ze in no time uitverkocht!

Par-T zet ieder jaar precies zeven zondagen na Pasen, op Pinksterzondag, een meesterwerk neer met 7th Sunday en juist daarom heeft het festival haar naam, ook dit jaar weer hoog te houden. Zo zal er op de, intussen welbekende, ‘Mountain’ weer uitgepakt worden en zal de beleving van het betreden van een andere wereld nog groter worden. Een absolute meerwaarde voor de bezoeker. De organisatie houdt nog even in het midden wat in petto hebben op de Mountain. Daarnaast zal de Barstreet, die afgelopen jaar geïntroduceerd is, weer terugkomen. De intieme setting met al haar karakteristieke faciliteiten; van een café tot een massagesalon, maar natuurlijk ook de Grolsch Barn, zullen de bezoekers weer thuis laten komen en spectaculaire momenten opleveren. De Block Party die vorig jaar ontstond midden op het zonovergoten, volledig uitverkochte festival was waanzinnig en zal aankomende editie nog meer te bieden hebben.

SLAM!FM Early Sunday verkoop
Woensdag 5 februari om 19:00 uur start de SLAM!FM Early Sunday Ticket Sale. Een ticket voor 7th Sunday kost dan slechts € 42,50 (ex. Fee) en is verkrijgbaar via 7thsunday.nl of via de Facebook pagina. Een week later zal op 12 februari de reguliere ticketverkoop starten en zal de korting van €5,- vervallen. VIP en Combi tickets voor 7th Sunday en Harmony of Hardcore zullen alleen tijdens de reguliere kaartverkoop beschikbaar zijn.

Binnenkort volgt meer info omtrent de aankomende editie. Schrijf je in voor de nieuwsbrief, Twitter en de Facebook pagina om geen enkel nieuwtje, actie, of tweet te missen 7th Sunday Festival 2014.

7th Sunday Festival
Zondag 8 juni 2014
Festivalterrein De Roost, Erp/Veghel
www.7thsunday.nlVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 09-02-2014 om 16:54 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook