Beukgevaar terug in het Paard van Troje: 3 year anniversary

Op zaterdag 10 mei 2014 keert Beukgevaar terug in het Paard van Troje in Den Haag. Met een kneiterharde line-up zal BML Events het concept nieuw leven inblazen. 3 jaar geleden begon de organisatie met het concept in de Bazart (16 april 2011) en om te vieren dat we deze lange tijd al warmlopen voor dit energieke concept gaat het nu groots aangepakt worden. Voor de gelegenheid wordt deze 8ste editie gehouden in de grote zaal van het Paard van Troje; een primeur!

Aan de line-up zal het niet liggen. Om te beginnen; Nexes, lid van Neophyte Records, o.a. samengewerkt met The Playah en geweldige platen uitgebracht als ‘Stardust’ en ‘Playing the Cards’. Voor de Frenchcore halen we Chrono naar Den Haag; lid van Megarave Records. Hij werkte o.a. samen met Dr. Peacock en draaide ook op Pandemonium 2013 met hem samen. Vanuit het buitenland komt Hellter Skellter op bezoek in Den Haag. Befaamd om heerlijke up-tempo sets en de Duitser werkte o.a. al samen met Darkcontroller.

Ook de residents van BML Events zijn weer aanwezig: Maxtreme zal samen met Spitnoise het podium betreden en N-ergetic neemt Tharoza mee. Talentvol en in het oog springend: Linq; opkomend, maar zeer talentvol, lid van het duo Low Profile. Host van de avond is onze eigen MC D-Lyric.

Line-up:
Nexes
Chrono
Hellter Skellter
Maxtreme & Spitnoise
N-ergetic & Tharoza
Linq
MC D-Lyric

Kaartverkoop:
VVK: €7,50 (ex)
DVK: €12,50 (ex)
Te koop via Paylogic, Primera en www.paard.nl

Wees welkom bij deze 3 year anniversary van Beukgevaar!Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 01-04-2014 om 11:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook