Binary & Armenianboy in Heart for Hardstyle 42

Het is bijna weer zover. Aankomende Maandagavond, staat er weer een nieuwe aflevering van Heart for Hardstyle in de planning. In de afgelopen weken blikten Heart for Hard en FearFM vooruit op het Heart for Hardstyle evenement dat aankomende Vrijdag plaats gaat vinden in Discotheek Stuivezand. Deze week nodigen Heart for Hard en FearFM weer een aantal artiesten uit om een voorproefje te geven op dit evenement. Maandag 17 September kun je luisteren naar een 2-urige show van 20:00 tot 22:00(GMT+1), waarin: “Binary” en “Armenianboy” plaats zullen nemen achter de draaitafels.

Maandag 17 September staat aflevering 42 van “h4hs” in de planning. “Binary” zal de show gaan starten in het eerste uur. Dit nieuwe duo zullen jullie misschien kennen als: Arboza en Stanley3x0. Deze artiesten heb je misschien zien staan op “Alcatrazz Festival”, “Dreamcatchers”, “Wish Outdoor” of “Superbash”. Verder zijn ze actief aan het produceren. Met de track: “Binary – The Forest” zorgen ze voor een goede start! Het tweede uur van de show wordt onder handen genomen door “Armenianboy”. Deze “Heart for Hardstyle” resident zul je misschien kennen van optredens op “Fantasy Island Festival”, “Fusion of Dance Festival” of “Freshtival”. Armenianboy staat bekend om zijn draaikunsten. Hiernaast heeft hij sinds deze week, een release samen met Lisboa-X op Hexablast Records staan genaamd: “Jewel”.

Maandag 17 September
H4H & Fear.fm Harder
20:00 – 21:00 Binary
21:00 – 22:00 Armenianboy

Maandag 17 September kun je vanaf 20:00 weer luisteren naar een nieuwe aflevering van Heart for Hardstyle op www.h4h.fm en www.fear.fm. (Harder).
Heb je één van de “Heart for Hardstyle” guestmixes gemist? Wees dan niet getreurd. Alle nieuwe uitzendingen kun je weer eenvoudig terugluisteren op het “Heart for Hard” Youtube kanaal.

Uitzending gemist?
Wegens het succes van vorige afleveringen, wordt er ook elke Woensdag een herhaling van de “Heart for Hardstyle” radioshow uitgezonden voor andere tijdzones, om 11:00 s’ochtends. (na de Theracords show).

Vorige keer in Heart for Hardstyle:
YouTube Preview ImageVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 15-09-2012 om 12:45 door Jor-D | Translate:

Reacties (1)

Plaats reactie
jaron123 17-09-2012 @ 17:13:36

Ben echt benieuwd naar Binary. Hoop dat stanley & arboza een aantal tracks hebben gemaakt!

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook